Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dajak mi tecie voda z topeni,a xcel by som vybrat radiator topenia a s kontrolovat ho. prehladal som cele forum ale nasiel som postup na vynratie len u noveho modelu.

je tam dajaky rozdiel medzi starym a novym modelom??

Odesláno

Cely je to pekna pakarna, o vikendu jsem se snazil tam dostat a asi to necham na nekom jinem. Musis rozebrat pul auta, aby ses tam dostal. Fakt des a hruza. Celou stredni konzoli a nejspis asi celou palubku musis oddelat.

Me tece fridex taky - snad jsem to provizorne vyresil tou srackou na utesneni netesnosti. Uvidime, jestli to nepomuze - tak servis.:bojim

Odesláno

uz som raz vc zivote tu sracku nalial do auta a nepomohlo. takze idemrozoberat. a tak som sa tesil na pekny vikend :(

dufam ze jutre to rozoberiem a v piatok poskladam.

a este dufam ze len dajake tesnenie je tam mimo.

Odesláno

Většinou to teče v tom napojení radiátoru a trubek co vedou od motoru. Nový těsnění stojí cca 120,- v Peugeotu. Ta výměna toho těsnění by neměla trvat dlouho.

Já vyndaval radiátor před 14 dny a byla to práce na celej den. ( u novýho modelu ).

Dával jsem tam novej protože to netopilo. Byla rozpadlá plastová příčka v tom starým co odděluje přívod a odvod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...