sanko Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Zdarte dnes sem přijel po práci domu a pustil jsem se do zapojovaní diod nejdříve sem sundal kastlík potom středovou konzoli potom obložení kolem pedálu a dostal sem se k pojistkám potom sem vyndal plast kolem budíků a že ještě zkusím jestli to vše funguje jak má abych to mohl napojit na led diody v budíkách a ono prd otočím spínačem na světla a oni se budíky nerozsvítí . žárovky v svetlometu se rozsvítí i bzučák začne řvát když sou otevřené dveře. všechny ostatní kontrolky svítí žhavení diagnostika ručka kontrolka svetel dalkova plus potkávací smerovky proste vše svítí jak má ale budíky prostě ne nevíte v čem to je? v pojistkách to není měl jsem je všechny vyndané a nahrazeny novou prosím rady příští týden mám noční [upravil dne 7/7/10 sanko] Citovat
sanko Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 nn asi si me nepochopil me nesvitej ale asi tak před 5 hodinama svitili jeste vsechny a nevyndaval jsem je takže otazka zní proč mi všechno jde ale nesvítí mi led zarovky na budíkách? když ještě před pár hodinama to šlo a žadná pojistka vyprsklá není? Citovat
sanko Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 myslíš to kolečko vedle kolečka na ovladání výšky světel? Citovat
sanko Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 jj bylo to v tom zavadil jsem si o to moc dík taková prkotina a já kuli tomu zmatkuju jak pes když si honí vocas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.