Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarte dnes sem přijel po práci domu a pustil jsem se do zapojovaní diod nejdříve sem sundal kastlík potom středovou konzoli potom obložení kolem pedálu a dostal sem se k pojistkám potom sem vyndal plast kolem budíků a že ještě zkusím jestli to vše funguje jak má abych to mohl napojit na led diody v budíkách a ono prd otočím spínačem na světla a oni se budíky nerozsvítí . žárovky v svetlometu se rozsvítí i bzučák začne řvát když sou otevřené dveře. všechny ostatní kontrolky svítí žhavení diagnostika ručka kontrolka svetel dalkova plus potkávací smerovky proste vše svítí jak má ale budíky prostě ne nevíte v čem to je? v pojistkách to není měl jsem je všechny vyndané a nahrazeny novou prosím rady příští týden mám noční :(

[upravil dne 7/7/10 sanko]

Odesláno

nn asi si me nepochopil me nesvitej ale asi tak před 5 hodinama svitili jeste vsechny a nevyndaval jsem je takže otazka zní proč mi všechno jde ale nesvítí mi led zarovky na budíkách? když ještě před pár hodinama to šlo a žadná pojistka vyprsklá není?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...