Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Pred par mesiacmi som sa dostal k jednemu kusu 405- ono bolo v hroznom stave... tak som to zacal pomaly prerabat-dostavat do dobreho stavu..... ale ted uz by som potreboval par rad...... auto stalo dlhsie-kupil to nejaky maly sopliak po tyzdni rozbbil predok a uz peniazky vyplatit mechanikovi nemal....... tak preto som sa aj dostal k tomu za tak malo penazi.....

V aute som musel vymenit motor, lebo co v tom bolo z MI16 tak nieco s tym bolo , jednoducho tlacilo do vopdy vzduch, tak som s tym nehral a vymenil motor za 1,9i . Potom som spravil predok....... a pomaly daval dokopy...

Pred par dnami som vymenil uz aj zadnu brzdu-nesla normalne :-S a ted to neveim odvzdusnit, viete mi s tym poradit???diks

Dalej hladam naraznik z 405 mi 16, alebo signature.... natuningovany origi sa mi tam mmoc neche dat..... a hlavne chcem tam mat aj hmlovky...tak ked by ste o tom narazniku vedeli, prosim dajte mi vediet o nej....

Pridavam aj link na stranku kde najdete to auto ako aj vyzeralo.....

http://www.autotuning.sk/tuning/recenzie/peugeot-405-19-gri/?0c62a3f286edd25686429354ba85fbe1

Zajtra pridam foto,ako to vyzeralo pri kupe a ako to vyzera teraz....

Odesláno

Vypadala pekne...Hele na ty brzdy je lepsi kdyz jste dva...Musis dolejt kapalinu,pocitam ze DOT-4

Klidne nalej i pres rysku max,protoze ji budes upoustet...Zvednes auto a jako prvni sundas pravy zadni kolo...Zezadu na trmenu mas upousteci ventil,myslim ze je na nem 11 klicek.Vemes kus hadicky (podobna jako hadicka od ostrikovacu) nasadis na ten ventil a druhej konec hadicky dej do naky nadoby at nemas kolem louze...No az to budes mit pripraveny,tak tvuj kolega treba 10x seslapne brzdovej pedal na podlahu pak pedal podrzi seslaplej no a ted je tvoje chvile kdy povolis ten vypustak z kteryho ti pujde kapalina s bublinkama a zase utahnes at kolega muze opet slapat...Opakujes dokud ti lezou bublinky...Jen si dej pozor nejdriv si zkus ten vypustak povolit,oni se totiz hrozne radi trhaj...No a toto vsecko opakujes na kazdym kole,pricemz musis kontrolovat stav kapaliny v nadrzce abys tam zas nehnal vzduch...Kola ber popripade jak jsou nejdal od brzdoveho valce..tzn:PZ,LZ,PP,LP

Tak ti drzim palce a doufam ze jsem ti napsal vsecko potrebny ,treba me jeste nekdo doplni...

:papa:papa:papa

Odesláno

jéé...to auto poznám..:papa..ked som mal na jesen moju 405ku omlátenú tak som rozmýšlal čo s ňou, či zainvestujem-a opravím ju alebo či zainvestujem-a kúpim niečo iné a tak som čítal inzeráty a motal sa po bazároch...a práve na túto 405ečku som sa bol pozriet v bazári v Hlohovci. z dialky a na fotkách moc pekná ale z blízka bolo vidieť že by ešte potrebovala slušnú opateru. ešte jej tam aj nieko pekne načal ten predný nárazník :bojim

tak teda držím moc moc palce nech ju opäť postavíš na nohy (myslím kolesá):D:super

nechceš si tu zriadit vlastné vlákno o tomto autíčku??

dúfam, že tá fotečka nevadí??!

Odesláno

Tak hosi, diky za fotku,aspon vidim ako to vyzeralo :-D aj ked to auto poznam a nejak za 1300 to predaval v barazi. zadne kridlo tam uz neni, kupil som bez a je tam z MI16/signature.Predny naraznik mam,ale rozbity,kapota bola rozbita.Elektrony uz nemam :-( takze zatial 15-ky postacia,aj ked nemam pneu na nich zatim :-(

Ved hodim hned fotku, len sa nezlaknite :-D

Odesláno

Z mi 16 chcem zohnat, zatial som tam nahodil origi z 1,6GL co som mal na dvore, este vdzy lepsie nez to sive co tam bolo, ako humus :blicismajlik

A dal som zato dost malo, nebudem konkretizovat, ale poviem ze ani dobru skodovku zato nekupite :-D Ale zas som sa aj namakal aby to bolo aspon v takom stave....

Brzdy boli zakusnute, motor dymiaci,nefunkcny, vnutrajsok roztrtkany-vytrhali kabliky k reprakom a podobne.... kazdy den som mal neco na tom co robit, len ted uz treba aj peniazky..... a ja ako student som na tom dost zle, motorku som sa rozhodol predat.. aj ked neni moc zaujem o nu(aprilia af1 sintesi)Privyrabam si s ND k 405-kam. A vzdy nejaka brigadicka sa najde, ale to len na benzin..... co je nci moc...

JAj a xenoniky k tomu ne su :-S A tiez aj svetlomety som vymenil za tie novsie(zo signature)

Odesláno

Bolo to pekné auto, škoda, že ho niekto tak doriadil. Dúfam, že sa ti ho skoro podarí dostať do dobrej kondície.

Inak možeš byť rád, že to krídlo tam už nie je...:bojim

Odesláno

Heh, tak aj to je pravda, dost zaujimavo vyzeralo s tym kridlom :-D ono to vidim ze aj SPZ tam bolo etse tak, aj to som musel prerobit, kvoli polisom-osvetlenie :-S

zadne svetla tiez musim nastreknut, a vzadu sa uz ani dotknut toho nemusim :-))Vpredu je to ina robota, aj konzoly musim vyrovnat,lebo tam visi par mm naraznik mozno aj cm... je toho este co robit, ale mne sa to auto paci :-)) takze s radostou sa mi na tom pracuje... :-))

Odesláno

To krídlo bol riadny úlet, to klasické čo tam máš teraz tam pasuje viac.:super

Inak, čo všetko s autom plánuješ porobiť? Myslíš, že ten MI vpredu bude pasovať k tomu tuning nárazníku vzadu? :myslim K tým zadným svetlám-prihováral by som sa za to keby aby si sa na ich nástrek vykašlal a radšej zohnal nejake zachovalé origo.

A ešte sa opýtam na zadný kufor, vidím že tam je zavarený zámok, otváraš to odskokom na dialkovom? ako sa stým žije?

Odesláno
Původně zaslal: NAVY1

A ešte sa opýtam na zadný kufor, vidím že tam je zavarený zámok, otváraš to odskokom na dialkovom? ako sa stým žije?

taky mam zvařenej zamek a žije se s tím paradne;)

Odesláno

Tak mam origi zadne svetla doma tiez, to chcem vyskusat nastreknem tak slabo, ako ma aj S2 ze vidiet trocha biele.... a ked nebude to pekne tak nahodim origi, co uz mam odlozene :-)) zadny kufor som mal na gombik vnutri pod soferovvou sedackou, ale aj to som spravil na dialkovy, je to celkom dobra vecicka :-))

Ohladom upravam uz nechcem nci extra, to co mam ted, len zamracit viac kapotu + predny mickovy naraznik.pravdaze zagitovana ta vnutrajsia lista a mozno z boku prigitovany/trochu nejake sportove tvary, ale nic extra uprava..... mickovy chcem kvoli hmlovkam,ako som pisal aj vysie, je to celkom pekne tiez, mam doma zo signature, len je roztrieskany :-( asi budem to zrenovovat :-( najhorsie ze nemam chybajucu stranu ....

a este nahodim elektorny, zatial jazdim na plechacoch,lebo nemam peniazky na pneu/na elektroniky :-S a ani papier o nich.....

zadne kridlo chcem streknut do farby auta, predny naraznik tiez, ale kapotu chcem na matnu ciernu... su tam mensie priehlbiny a to asi nevygitujem a matna to trochu uhra a aj bude pasovat k tym nalepkam ....

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: NAVY1

taky mam zvařenej zamek a žije se s tím paradne;)

jj, viem že aj ty máš kufor bez zámku, ale máš aj odklápacie sedačky...ja kebyže nemám zámok a klakne mi batéria tak sa ani nedostanem k náradiu..:nevim

Odesláno

crazybiker: Tie svetlá strekneš tak ako boli? Tmavou z vnútra? Je to málinko divné ked neni streknutý aj ten kúsok \"za rohom\", kde nieje prístup, či??

Alu aké plánuješ? Budeš aj zapisovať do TP ked zháňaš papier? Som sa nedávno tiež o to pokúšal cez PEUGEOT ale mi napísali za možem jedine 14\" :nevim BLBÉ PREDPISY :bacha

Tak nech sa ti darí :papa

Odesláno

no ani mi nehovor, na 100 krat im pisem ,ze to uz neni to auto co bolo, a ze na to auto potrebujem neco sirsie, ale tak co uz... neco sa pokusim... a tie svetla streknem zvonka..... oni aj tak boli, len tak blbo sa to uz odondilo..... ale uvidim ked sa nepodari dam tam origi, mam doma 2 pary :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...