Zuziku Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ahojte všem, pořídila jsem si Parťáka - 1,6 benzín 16v, 80kW, r.v. 2001 a nějak nejsem schopná o tomhle autiku (motor) nikde najít manuál. Poradíte, kde ho sehnat? Díky za každou radu. Zuzka Citovat
Zuziku Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 4honza406 -> díky, už jsem tu koukala, ale není tam ten motor, co mám... Citovat
Zuziku Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 jooo, díky ještě jednou, teď jsem se tam k tomu taky dohrabala... njn, pomalu,ale jistě Citovat
Zuziku Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 toho určitě ráda využiju. Teď řešim stěrače... Ostřikovače normálně fungujou, ale stěrač se ani nehne - ani přední, ani zadní. a co jsem zvládla vypátrat pojistky, tak jsou všechny OK. Citovat
wojtěch Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 mi taky blbly stěrače na 307 a bylo to páčkama pod volantem byly ty tenké drátky co jdou v páčce natržene.. Citovat
Zuziku Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: wojtěch mi taky blbly stěrače na 307 a bylo to páčkama pod volantem byly ty tenké drátky co jdou v páčce natržene.. A výborně, takže půjdu pitvat... Citovat
pug306 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 tak toto je uplne super vecicka....hlavne ze nezobrazuje 306ku ktoru mam....fakt super nevie nikdo o niecom podobnom kde je aj 306ka ?.....docela by to potesilo kezze mam manual v nemcine a z toho nvm ani tuk.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.