Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, mam dotaz ohledne katalyzatoru.:myslim Krom toho ze upadl ten ochrany plech respektive uhnil na jedne strane a ted to silene drnci tak tam asi vznikla i mala dirka ve vyfukovem potrubi. Do toho jsem se docetl, ze kdyz odejde katalyzator auto ztrati vykon a zvysi se mu spotreba a tresnickou na dortu bylo kdyz jsem nekde vycetl, ze kdyz odchazi katik tak se to muze projevovat chvilkovou ztratou vykonu.:nevim No kdyz jsem to dal do kupy tak auto za posledni skoro rok jezdilo s tim, ze nekudy tekl olej v motoru a slo to do splodin:bacha, coz mohla katik odrovnat. obcas se mi stane, ze kdyz podradim kvuli predjizdeni, pridam plyn a zacnu predjizdet motor jde do otacek a auto netahne povolim plyn a nebo ani to ne a auto se chytne a zas jede. do ted jsem to prisuzoval tomu, ze asi odchazi spojka, a proklouzne, ale stavalo se to dost nepravidelne na to aby to bylo odchazejici spojkou - mozna ten katik ? ? soucasne s tim odhnilim plechem ktery silene drnci hlavne na volnobeh jsem pocitil ztratu vykonu. proste to auto nejede jako driv. muze to udelat mala dirka za katikem po tom odhnilim plechu a nebo to zas bude spis ten katik ? Rikal jsem si vymenim katik tim bude po dirce po drnceni i po pripadnem problemu s katikem, jenze pak jsem videl ceny nejlevneji sem sehnal nekde v akci bosal asi za 5,4 tis kč :o což je pro mě dost peněz plus prace. tak jsem si rikal nějakej univezal. máte s tím nekdo zkušenosti ? mužete mi neco doporucit a nebo radsi ten bosalackej ? jak je to pripadne u tech univerzalu s trubkama musim prikoupit a navarit a nebo uz se to prodava i v nejake delce aby clovek nemusel neco bastlit doma ? Budu vdečnej za rady tipy nazory doporuceni vlastni zkusenosti proste za vse. dík za odpovedi.:papa

Odesláno

ja nevím ja se toho vyndani proste bojim. slysel jsem o tom dobry ale i hodne spatnych veci. Jak je to s tema univerzalama nasel jsem nejaky, ale vypada to, ze trubky si musim dovarit sam.

:xvul btw: kotouce a desticky na predni napravu 1.4 r.v. 05/97 s ABS potrebuju na celej predek na kolik by me to vyslo u tebe ? nepotrebuju zadnej sportovni zavodni nic proste obyc kotouce a destickama aby to dobre brzdilo :)

Odesláno

nj toho dodelavani se prave desim neco koupit pak shanet trubku varit asi lepsi to nechat sikovnymu panovi co to objedna navari a zadela rovnou behem jednoho dne nez se s tim delat sam :/ nekdo dalsi nejakej osvedcenej katik ? zkusenosti ?

Odesláno

no a to proste za parohy jen trubku o prumeru potrubi a tim nahradis celou tu cast misto katalyzatoru ? me prijde divny ze ten kdyz vyndam neco co tam vyrobce dal ze to bude fungovat lip nez jak to zamyslel vyrobce :/ :myslim

Odesláno

no jasne že je tam kvuli emisim, ale kdyz ho sundam tak pak nemusím projít přes emise při technický ne ? navíc sem myslel, že to ma i nejaký \"tlakový\" význam :myslim

Odesláno
Původně zaslal: pleswi

no jasne že je tam kvuli emisim, ale kdyz ho sundam tak pak nemusím projít přes emise

to by mě taky zajímalo jak by to bylo z emisema třeba u mího hdi když bych vyhodil kat a časem udělal chip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...