martin3200 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 no lenze mne preblikuje len kontrolka STOP bez kontrolky mazania ale ten tlak bi som mohol skusit zamerat kontrolka mazania a bobijania svieti iba kym nenastartujem Citovat
pastorek Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Dobre, tak urob malý test. Ak budeš mať najbližšie zohriate auto po dlhšej jazde tak ho nechaj na mieste ísť na voľnobeh až do spustenia vetráka či bude preblikovať. Ak áno, tak skús trochu pridať či zhasne. Keď to pomôže tak sa zrejme jedná o nízky tlak oleja a ak nie tak to bude čidlo teploty. Mal by si mať dvojkolíkové a tam jeden kolík je na teplomer a druhý iba na kontrlku STOP ako výstraha na vysokú teplotu motora. Citovat
martin3200 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 ak tak to skusim a dam vediet co a ako tak zatial vdaka za rady Citovat
martin3200 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 tak robi to presne to co napisal pastorek ked blikla a pridal som plyn tak zhasla takze idem najprv skusit vymenit to teplotne cidlo a ak nepomoze ani to tak dam premerat ten tlak Citovat
espri Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 dobry den, tak ja na rozdiel od martin3200 mam opačny problem mne spolu s napisom STOP svieti aj kontrolka tlaku oleja (mazanie) a kontrolka ručnej brzdy (P206 r. v. 2001), kvapaliny OK, skušal som aj to čo tu pisal pastorek, najprv. to svietilo iba na volnobehu a pri zvyšeni otačok zhaslo potom svietilo stale, inokedy zase blikalo... chcel by som sa opytať pokial by išlo o zniženie tlaku oleja čo to može sposobiť? niekde som čital aj reakciu že olejove čerpadlo to može sposobiť tak či by mi to vedel niekto potvrdiť... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.