Guest NoNamer Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Čau, nevíte někdo, jaký druh lambda sondy je u P405 1.9i r.v. 88, jestli je odporová, nebo napě?ová, nebo dokonce přesné hodnoty napětí/odporu při lambda=1, 1.1, 0.9, ...? Jde mi o to, že moje sonda už dodělává a hustí mi tam bohatou směs, novou kupovat nechci, takže bych jí odpojil a simuloval buď odporem, nebo napětím že lambda=1. 100%ně to nějak jde. Dík. Citovat
impact Odesláno 30. říjen 2004 Odesláno 30. říjen 2004 Odpoj jí úplně a bude ti jí simulovat samotná řídící jednotka. Jo a stoupne ti spotřeba. Citovat
Guest xxDave Odesláno 30. říjen 2004 Odesláno 30. říjen 2004 No právě že stoupne spotřeba. To už sem zkoušel a je to eště horší než se zapojenou. Citovat
Bimbo Odesláno 30. říjen 2004 Odesláno 30. říjen 2004 mě se válí jedna sonda doma,je origo zabalená,nejetá,číslo je 0258003074.Nevim jestli je to ta samá co máš ty,tak se jukni.Když tak ti jí nechám za 2500,dával jsem za ní 5000 a už ji stejně nevyužiju:papa Citovat
Guest NoNamer Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 Ne,dík, jak sem říkal, nechci do toho cpát prachy. Citovat
Bimbo Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 jo jasně,to byla jenom taková zoufalá nabídka Citovat
voštík Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 kdyz do toho nechces cpat prachy, tak to auto prodej a usetris i za benal :cool: Jo, jinak lambda je tam napetova a nijak odporem nebo jinym jednoduchym zpusobem nenasimulujes, protoze se to napeti meni v zavislosti na bohatosti smesi Takze snad jedina, ale nedokonala, moznost je brat odpor z vahy vzduchu a pak do toho napichnout draty od lambdy. Pruser je v tom, ze asi tezko zjistis, jaky hodnoty jsou v zavislostech na ruznych hodnotach z vahy Z toho plyne, ze pokud mas na to, abys uzivil tohodle zrouta, tak za nejdyl mesic mas i na to, abys koupil lambdu. Kolik ti to vlastne zere s posranou lambdou? 14? 15?dobry A nez nekoho zacnes nazyvat srabama, tak si to dobre rozmysli, nez to sem napises. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.