Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Simulace lambda sondy

Recommended Posts

Odesláno

Čau, nevíte někdo, jaký druh lambda sondy je u P405 1.9i r.v. 88, jestli je odporová, nebo napě?ová, nebo dokonce přesné hodnoty napětí/odporu při lambda=1, 1.1, 0.9, ...?

Jde mi o to, že moje sonda už dodělává a hustí mi tam bohatou směs, novou kupovat nechci, takže bych jí odpojil a simuloval buď odporem, nebo napětím že lambda=1.

100%ně to nějak jde.

Dík.

Odesláno

No právě že stoupne spotřeba. To už sem zkoušel a je to eště horší než se zapojenou.

Odesláno

mě se válí jedna sonda doma,je origo zabalená,nejetá,číslo je 0258003074.Nevim jestli je to ta samá co máš ty,tak se jukni.Když tak ti jí nechám za 2500,dával jsem za ní 5000 a už ji stejně nevyužiju:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

kdyz do toho nechces cpat prachy, tak to auto prodej a usetris i za benal :cool::cool:

Jo, jinak lambda je tam napetova a nijak odporem nebo jinym jednoduchym zpusobem nenasimulujes, protoze se to napeti meni v zavislosti na bohatosti smesi :) Takze snad jedina, ale nedokonala, moznost je brat odpor z vahy vzduchu a pak do toho napichnout draty od lambdy. Pruser je v tom, ze asi tezko zjistis, jaky hodnoty jsou v zavislostech na ruznych hodnotach z vahy ;)

Z toho plyne, ze pokud mas na to, abys uzivil tohodle zrouta, tak za nejdyl mesic mas i na to, abys koupil lambdu. Kolik ti to vlastne zere s posranou lambdou? 14? 15?dobry :D

A nez nekoho zacnes nazyvat srabama, tak si to dobre rozmysli, nez to sem napises. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...