Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tyhle ti tam pujdou urcite ja mam stejnej rozmer jen ET24 ale neni tam roztec sroubu a stredova dira taky sem mel z tehle stranky vyhlidly kola tak sem napsal dotaz na roztec a stred diru a odepsali mi ze je to na ford jinak pekny kola

• O 2 týdny později...
Odesláno

pekné kolečká si si vybral :super som na pozeral aj ja :)

zháňam teraz nejaké čisto čierne, a nie moc husté, tak do 10lúčov... 16 prípadne aj 17 palcové

tie čo mám teraz predám...ešte ich neinzerujem ale keby ich niekto chcel...

7 x 16 ET 18

Odesláno

Dej foto ja se tech BBS porad nemuzu zbavit...A to mam inzerat i na Mercedes Clubu pac vsecky medvedi maji roztec 5x112 A dokud se jich nezbavim,tak jezdim na origo Mi16 (na tech pak chci mit zimaky):mrk:D

Odesláno

Tie kolesá sa dajú vidieť na mojej \"stránke\", link je dole v podpise.

Ešte ich oficiálne neinzerujem, možno ich pojazdím do konca sezony a potom... nové kolesá určite kupovať budem ale zatial riešim iné veci...

Odesláno

Pekne udelany vlakno...Fakt se ti to povedlo!!!Ty kola taky pekny a hlavne paani popis jak prd...l dat dolu...Ja se poohlizim po nakych 17kach,tak se asi budu ridit podle tebe..:super:potlesk

Odesláno

noo. 17ky by sa aj mne páčili, ale moj motorčet by sa s nimi asi trápil...:nevim

ale na tej tvojej káre budú v čiernej vyzerat parádne :super tak nech máš nejaké čo najskor doma ;)

a k tomo návodu: ja neviem, všade sa tu hovorí len o pretáčaní o zuby ale..neviem no, skúsenosti som nemal tak som to robil podla seba..

Odesláno

Jeidny co mi neda spat je to,ze kdyz se to otoci,tak zadni kola budou dal nez ty blatniky...Nedalo by se to vyresit treba jen nizsim a pevnejsim tlumicem?A co to dela kdyz mas nalozene auto to musi docela drit ne??:myslim

Odesláno

:myslim No, podla mna je to nejak tak, že tie torzky svojim postavením jedna voči druhej udávaju výšku, v ktorej je auto ked nie je zatažené, ked ho zaťažíš to je ako keby si sa postavil na pružinu-síce ju stlačíš ale vnútorné pnutie ju tlačí stále hore, a tlmič len \"zjemnuje\" pohyb karosérie hore dole pri prechode nerovností aby to neskákalo ako koza-akože jedna torzka tlačí auto hore a druhá dole a tlmič medzi nimi...takže neviem o kolko kratší by sa tam dal dostať bez zmeny tej vzdialenosti.:myslim ale myslím, že nejaká vola tam je. Každopádne preštelovaním torzky si to znížiš o tolko o kolko budeš chcieť, potrebovať. Na stlačenie tuhšieho tlmiča musíš vynaložiť väčšiu silu takže by si mohol teoreticky viac zaťažiť auto???

Každopádne koleso sa stále pohybuje po tej istej \"kružnici\" (vlastne je to polkruh), či je pričupené k zemi znížením alebo zaťažním...

Ja chodím väčšinou sám alebo +1 takže zaťaženie neriešim ;)

Poradím ti, plne nelož kufor + kamošov posad na zadné sedačky a uvidíš ako to bude vyzerať...myslím, že by to malo byť v relatívne pohode. Ja to mám také \"divné\" kvoli niečomu inému, dal som merať geometriu a vzadu je mimo tolerancie :nevim

FAKT NIE SOM TECHNIK, A TOTO JE MOJE LAICKÝ NÁZOR NA VEC. Ked sa v niečom pletiem budem RAD ked ma niekto opraví a poučí. Poprosím bez toho aby na zosmiešnil a zhovadil :P:papa

Odesláno

S tema tlumicema a pruzinama mas prvdu,ale pokud se nepletu,je na zadni naprave jen akovej radoby tlumic...Podobnej jako ma treba Citroen BX na kazdym kole ne?A tak me napadlo ho vrazit na 405 dozadu,ale jeste jsem nevymyslel jak ho naplnit a udrzet v nem ten pozadovanej tlak jako u BX:myslim:( Mozna je to :xvul,ale urcite naky takovy tlumice nekde budou ne???:roll

Odesláno

s tou zámenou tlmičou skúsenosti nemám, ale viem, že kamarát zohnal omylom na 309 kratšie tlmiče než mal povodne, ked mal auto prázdne tak si nič nevšimol ale ked išiel s plným autom tak si všimol že je dáko nízko než zvičajne...

inak tuhšie tlmiče než obyčajné (plynové) sú plyno-kvapalinové..

a ešte jedna vec-dnes som sa zas hral s tými torzkami, chcel som to posadiť ešte nižšie a hned som aj zistil, že minule som to robil blbo...takže ten návod čo mám vo vlákne je načič, hned to idem zmenit nech nezavádzam a dodám nový postup. taraz to je parádne, aj to \"vadné\" koleso si lepšie \"sadlo\" a už neni až tolko vzadu a hlavne auto ja na oboch stanách, lavej aj pravej znížené rovnako, s odchylkou len +- 1mm :super

Odesláno

ja ti ani neviem, rozobral som to, zložil som to, potom som sa bol riadne previezť a nejak si to o chlp lepšie sadlo, ale stále to neni ono :nevim

inak kolesá si si našiel pekné, páči sa mi aj to áčko na nich len...chalan píše, že sú na ford :myslim takže ich asi na auto nedostaneš. vieš pre čo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...