zupo22 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Pomooooc,odešel mi ventilátor chlazení,jedu příští víkend k moři,mám peugeot 407 sw 1.6 hdi a byl mi nabídnut starší ale ze 2.0 hdi.Jsem z Opavy,,mám si zítra pro něj jet až k Praze.Mám to po cestě,ale nevím,jestli bude pasovat....pomůže rada nějakého odborníka?Díky předem Jirka Citovat
zupo22 Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Tak vážně nikdo?škoda.....já myslím ,že by to mělo být stejné.Myslím jako uchycení,ale ta elektronika uvnitř mi dělá starosti.Ocením jakoukoli zkušenost... Citovat
Mirys Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 1.6 HDi a 2.0 HDi mají stejnej větrák. Taky jsem měnil, netočíse? Citovat
zupo22 Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Netočil se,teď už jo,koupil jsem starší.Máš pravdu,jsou stejný.A jak byla ta vedra,najednou(pokud byla zaplá klima vyskočila z ničeho nic teplota,tak mi mechanik řekl,že je v čudu větrák.Teď to už nedělá,tak měl asi pravdu.Ale co jsem mluvil s klukama z Peugeota,tak je vadnej větrák celkem běžná záležitost(za desítku novej u 407miček. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.