Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobré ráno všem.Před chvílí jsem přijel z práce a když jsem šel kolem kapoty ještě nastartovanýho motoru,tak jsem slyšel divný pískání a po otevření kapoty až bzučení.Je to určitě servo,ale teď nevím jestli jsem si toho jenom dřív nevšiml nebo je to zase nějaká novinka.Nemáte se servem někdo podobnou zkušenost?Ono vůbec od doby kdy jsem dolil olej dexron se pár vteřin po vypnutí motoru ozve podivnej zvuk a ten slyším i uvnitř,ale už mi zase konečně netuhne řízení ...

Odesláno

Odvzdušnil si servo po doplnení oleja? Naštartuj motor natoč kolesa na doraz raz do jednej potom do druhej strany a chvíľku podrž. Servo by sa malo samo odvzdušniť. Ďalšia vec je použitie správneho oleja - to si dúfam dodržal.

Odesláno

Jo olej jsem použil Dexron III od Castrolu jak je tady mockrát rozebraný a odvzdušnil jsem taky poctivě.A kdybych neodvzdušnil pořádně,tak myslíš,že by pískalo?

Odesláno

mne to servo takisto šelestí,pozorujem to od zaciatku odkedy som auto kupil.Nemyslim si ze je to nejaka vada,nejaky zvuk predsa to servo vydavat musi.Ked nemas so servom ine problemy tak by som to asi neriesil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...