Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim ludkovia,

aka by mala byt pri vonkajsej teplote cca 32 stupnov prevadzkova teplota motora? pri cca 15 minutovej jazde mimo mesta cca 90tkou, nasledne asi 20 minut po meste 50tkou...skoncil som niekde na 100 stupnoch, co sa mi zda trosku vyssie, ci nie?

:myslim

Odesláno

Nazdar!Toto je vysokotlakový systém,takže pri 100 C si nerob ťažkú hlavu,je to ok,je to normálne.Zapína sa ventilátor na sahare?Keď ano tak je to v pohode!

Odesláno

aqk nemas kolony tak 100 je trochu vela to mne sa hreje okolo 90 a to berem cestu mimo mesta a poatom v meste ale ako pridu kolony tak to ide nad 90 ale na stovke som to moc nemal. ja by som skontroloval vrtule ci sa tocia obydve a potom skontroluj chladice vsetky co tam mas bo su tam 3 co je dost a staci ked su trochu zadrvkane bordelom a hned mas vysiu teplotu treba vybrat a vycistit.

Odesláno
Původně zaslal: zolco

Nazdar!Toto je vysokotlakový systém,takže pri 100 C si nerob ťažkú hlavu,je to ok,je to normálne.Zapína sa ventilátor na sahare?Keď ano tak je to v pohode!

ahoj....vysokotlaky znamena co???je to nejaky jiny system nez u jinych aut?bo mi taky sice v kolonach ide teplota ke 100 stupnum....na jinych autech co sem ridil to neslo pres 90.....taky se toho trosku bojim:mad:sahary dou obe tak to asi bude dobre
Odesláno

zolco použil zlý \"terminus technicus\" Správne má byť \"pretlakový systém\". Na všetkých súčasných autách je to riešené rovnako. Chladiaca sústava je uzavretá pretlakovým ventilom. Zahriatím sa mierne zvýši tlak a to spôsobí že bod varu vody v chladiči sa posunie na cca 120 stupňov Celzia. Pri nemrznúcej zmesi je to ešte viacej.

Odesláno

No pri takej horucave to moze byt realne. Mne sa teraz zacala tiez trochu dvihat teplota do 100, ale to mi uz treba pozriet na chladiacu kvapalinu, lebo uz je viac ako 4 roky, čiže treba komplet vymenu kvapaliny. apropo COMM, kde sa nachádzajú tie 3 chladiče? hoď popis, kde asi.ušetrím pár minút, počas kt. sa zorientuvávam :P:D:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je u 2,1 normalni v dnesnim horku, ze teplota vyleze na 100 behem par minut na dalnici pri 190km/h? Kdyz byla na 100stupnich, radsi jsem trochu spomalil, behem chvilky slezla na beznych 87stupnu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...