Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE

Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE  

1. 1. Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ze me nedostanete zadne odvaznejsi fotky :), protoze se mi libilo jak to bylo, hodnotilo se i podle sympatii, tvare, vyrazu, ted uz se mi to nelibi, smeruje to do miss mokre tricko, za chvili budem posilat fotky v korzetu :bojim :-) a o tom to podle me neni (i kdyz v tom svatebnim, mno)........ pekne telo k tomu patri, ale ma jen fotka doplnit, ne propagovat :D

Maximalne poslu mokryho psa :-)

prema, lubko, gti :super:super:super:super

Dekujeme s manzelkou vsem za hlasy, jsem opravdu moc mile prekvapen, necekal jsem to az takhle, jeste jednou dekuju :-)

Odesláno

Fotky su v pohoda, ziadna nikam nesmeruje by som povedal, fotka v plavkach je isto super vzdy a za kazdych okolnosti:super

Scratch: vsak my od teba ziadne odvazne fotky neockavame :D ... kazdopadne vidis priebezne vysledky ;)

Odesláno

Az na 2 vynimky sa to zatial zhoduje s vysledkami prveho kola ... uvidime ako to dopadne, kazdopadne podla poctu hlasov to je uz cez 120 clenov zaujimave, uvidime :) ...

Odesláno

A inak ta anketa sa neda nijako ovplyvnovat, ani ja do nej nemozem zasiahnut a myslim ze ani modi, takze 1 clovek = 1 hlas, to je jasne, hadam by sa niekto nesnazil \"podvadzat\" pri takomto podujati:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...