Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

větrák nejde-----Vyřešeno :-)))

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

tak koukni pod palubku spolujezdce a zkus zahýbati konektory třeba to pomůýe nebo napojit ventilátor napřímo zda se točí je funkční

to poslední je řídicí modul ventilátoru

[upravil dne 13/6/10 honza406]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

tak koukni pod palubku spolujezdce a zkus zahýbati konektory třeba to pomůýe nebo napojit ventilátor napřímo zda se točí je funkční

S konektorama se už hýbal a větrák je 100%fukční skoušel sem ho napojit na trafo a de.

Odesláno

Jen by mě taky ještě zajímalo jestli se maj sahary točit furt nebo maj občas zastavit.Při poloze klíčku ve spínačce do poslední polohy před nastartováním se mi už točí sahary.Ale fětrák nikdy nefoukal,až když sem nastartoval.

Tak mě zajíma jestli to takle mělo být.Nebo jestli už předtím sem neměl něco v prčicích.A ted se to posralo uplně :nevim:(:bojim

Guest servisman
Odesláno

pokud je zaplá klima tak sahary se točí ale jestli se vypínají to nevím jak se točí pomalu není je slyšet

Odesláno
Původně zaslal: Martin 1981

ja som mal ten isty problem a bola zla rj ventilatora cena opravy 105e

[upravil dne 13/6/10 Martin 1981]

Ta rj ventilátoru se nachází prosim tě kde?

[upravil dne 13/6/10 Bobo.KH]

Guest servisman
Odesláno

podle mne je to jak máš na té fotce modul na schématu je pod č 155.Je na tom modulu napětí??pin 4 jde od poj F40

Odesláno

podle mne je to jak máš na té fotce modul na schématu je pod č 155.Je na tom modulu napětí??pin 4 jde od poj F40

Jj už to vidím.A co ted stím,zajed nejspíš bud do servisu nebo najít šikovného elektr.který se mi na ti jukne.:myslim

Guest servisman
Odesláno

žárovkou proměřuješ jako s měřákem ,žárovka a dva dráty pokud žárovka svítí je tam napájení,zkusil bych zda je napájení na pojistce F40 při zapnutém klíčku pokud ano tak bych pak změřil na červeném drátu u modulu pin 4. kostra je na pin 2

změřil napětí je tam 12V čili žárovkou že se rozsvítí

jinak se dá jeti bez ventilátorku topení ted je teplo

pokud je moduk KO tak tu jej má

Odesláno

žárovkou proměřuješ jako s měřákem ,žárovka a dva dráty pokud žárovka svítí je tam napájení,zkusil bych zda je napájení na pojistce F40 při zapnutém klíčku pokud ano tak bych pak změřil na červeném drátu u modulu pin 4. kostra je na pin 2

změřil napětí je tam 12V čili žárovkou že se rozsvítí

jinak se dá jeti bez ventilátorku topení ted je teplo

pokud je moduk KO tak tu jej má

Zatím než si mi napsal tak mě napadlo skoro to samé.Mám jen teda skoušečku a skusil sem jestli mi de prod do F40 a nejde při nastartovanym autě.Ještě du udělat to ostatní co si napsal :D

Guest servisman
Odesláno

pokud nejde do 40 proud tak koukni v motoru MF13 pojistka pokud bude tam proud tak je to spínačka

Odesláno

pokud nejde do 40 proud tak koukni v motoru MF13 pojistka pokud bude tam proud tak je to spínačka

Tak v MF13 proud je s vypnutým i nastartovaným motorem:super

Odesláno

Tak pokud je to spínačka tak co se stím dá dělat.To je to na novou?To se mi moc nelíbí.To se bude muset pak přehrát v rj jednotce mám imobilizér v klíčku.Nejsem v tom nák odborník.:fnuk

Nedá se to nák obejít,stím prodem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...