Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mohu vkládat přílohy?

Ano, můžete vkládat přílohy k příspěvkům. Soubor v příloze musí být menší než 250kB. (Admin to může dále omezit) Přílohu můžete vložit při zakládání nového příspěvku a při odpovídání dole v poli Procházet. V Rychlé odpovědi tato možnost není

velky cerveny napis napoveda ;)

Odesláno
Původně zaslal: rastacreative

Tak pridavam este jednu fotku nahodene folie a koncovka to olupovanie farby si nevsimajte niekto to predomnou neodborne nastriekal novy cierny nater budem riesit az po zime kedze teraz to uz asi nema vyznam

už bych to buď střík do barvy, nebo zahladil.....

Odesláno

rozmyslal som nad tym ze dat to do farby ale som si to rozmyslel nejako sa mi to zacalo pacit ladi mi to s foliama a celkovo to auto nevyzera ako jednofarebna skatula:kazdy ma na to svoj nazor no si myslim ze ked to bude pekne v ciernej strieknute tak to tomu autu vobec neuskodi :)

Odesláno

když se ti to líbí, tak to nech tak jak to je :D ale zrcátka a kliky (pokud nemáš) bych hodil do barvy určitě.. jinak to není jen o penězích, ale i o šikovnosti :)

Odesláno
Původně zaslal: rastacreative

Vies co ak mi das fotku auta akeho chces a z akeho uhla chces obkreslim v illustratori a dalo by sa nieco poriesit :) neni problem :)

tak to si myslimmze by nas moho bejt vic, pokud by to nebyl problem! na kolik by vysla takova sranda?

Odesláno

vo photoshope to nerobim skor illustrator nech to je pekne v krivkach vyzera to lepsie ako len fotka, Vies co dajmetomu ze tricko + potlac stoji cca 500 - 600 sk zalezi to podla poctu farieb a techniky ako sa to na tricko dava

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...