zabit Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 no von to kure jeste nesunda, ja mu ho v lete ukopnu Citovat
Voighta Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 GRiMx Oni ode mě něco kupoval tak jsem si daly srázek kousek za Prahou a rovnou řádně pokecaly Citovat
Andreww Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Je na čase změnit náladu chlape:super Citovat
Andreww Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Tak tady jednu hodím...já vím, chce to dolů. V hlavě už to je, teď to ještě realizovat:aut Citovat
GRiMx Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Původně zaslal: Andreww Je na čase změnit náladu chlape:super ještě ne když jukneš na profil auta v \"naše káry\" pochopíš, že snížení je jen dočasný :D:D Citovat
Andreww Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Jo všiml jsem si, ale pozdě Už aby to bylo co? Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Andreww Jo všiml jsem si, ale pozdě Už aby to bylo co? jj jen co budu mít volno, tak vemu auto a budu jezdit servis od servisu dokud někoho nenajdu, kdo to povolí.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Doporucite mi nekdo kvalitni vosk na karoserii pls ? Je toho mrte vsude mam docela problemy se rozhodnout - nicmene nasel jsem tohle http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php/cPath/23_1218/products_id/9523 To je jako nejaka univerzalni modra ? Dik.. Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Stibto Doporucite mi nekdo kvalitni vosk na karoserii pls ? Je toho mrte vsude mam docela problemy se rozhodnout - nicmene nasel jsem tohle http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php/cPath/23_1218/products_id/9523 To je jako nejaka univerzalni modra ? Dik.. já používám tento: http://www.olejshop.cz/autokosmetika/p/barevny-vosk-turtle-wax-color-magic-cerny-300ml-ko-tw6141 je to podobný co jsi sem hodil a spokojenost.. jak to funfuje např. na mém autě můžeš vidět tady: http://grimx.rajce.idnes.cz/Voskovani/ Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 GRIMx : diky spolehal jsem na Tebe Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Stibto GRIMx : diky spolehal jsem na Tebe nz Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Jeste maly dotaz ... to na cos poslal link je \"cerny vosk\" - ja mam podle TP barvu \"modra zakladni\" ale co kdyz vezmu ten \"Color Magic modry\" a vyleze mi zpod toho uplne jiny auto ? (chci rict - modra muze mit mnoho odstinu, ze jo, cerna je prakticky jen jedna) Citovat
oni Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 jj, takovy obchodni jednani od pul 6 skoro do pul 10...:D nekdy si rikam,jestli mi tady na P-clubu sme normalni.... Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Stibto Jeste maly dotaz ... to na cos poslal link je \"cerny vosk\" - ja mam podle TP barvu \"modra zakladni\" ale co kdyz vezmu ten \"Color Magic modry\" a vyleze mi zpod toho uplne jiny auto ? (chci rict - modra muze mit mnoho odstinu, ze jo, cerna je prakticky jen jedna) no v podstatě čím lepší podobnost odstínů, tím lépe.. to je samozřejmost.. ale nijak ti to neobarví auto.. to se fakt neboj jde o to že ten barevný, lépe schová oděrky atd.. ale když použiješ i čistej bez přidaných barviv tak efektu i ochrany dosáhneš... Citovat
GRiMx Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: oni jj, takovy obchodni jednani od pul 6 skoro do pul 10...:D nekdy si rikam,jestli mi tady na P-clubu sme normalni.... já když jsem prodával tu zahlazenou masku tak si pro ni přijel týpek se sedanem a taky jsme na tom parkovišti zkejsli asi 3 hodiny, měnili zadní světla atd.. atd.. magoři prostě :D:D Citovat
oni Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 hm,tak to jsem zvedavej jak dopadnem na relaxu...:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.