Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tommas11: ja to nejdem vytahovat, drzi tam jak svina, ale tak dostal som k radio 2 take veci na jeho vytahovanie, len som to este neskusal ... kazdopadne ten ramik sa tam da tak naoko nasadit aj bez vyberania radia:aut Citovat
kovi306 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 lol qcko jak je mozne ze mas 1 prispevek? :D:D:D:D:D Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Lebo som si musel spravit registraciu na domovskej stranke kvoli riadnemu clenstvu, tak preto ... ale Kurt mi to da do poriadku:papa ...tak uz to aj spravil:mrk [upravil dne 1/12/09 Qcko] Citovat
Dopiťák Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Wow tet sem si vsim ze ty tam mas ten zakladni ramecek ..... tak to pujde ven jak nic a jeste bez ramecku radia ja to mam trosicku jinak ... Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 No, tak som to tam mal dane ako dal fotku tommas11, ale riadne natlacene a prilis sa mi to nepacilo, tak som ten ramik odtial vyhodil a mam to ako to mam.... oni: teraz som sa dostal domov a este som to ani neodfotil, ale vyzera to podobne ako tu je ten obrazok, ak ti to taci, tak pohoda, ak nie, tak to hadam cvaknem, len mam akosi zhon:nevim Citovat
Dopiťák Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 mno Qcko ale poskej az ten ramecek pak budes vydelavat Citovat
oni Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 aha, ale tommas ma rovnej a tamten je propadlej, ale ve finale to vyjde na stejno! tak to asi necham bejt bez obou ramecku.. ale diky vam za fotku.. Citovat
oni Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 tak jsem v nedeli byl otestovat poradne barumky a kdyz jsem vysplhal na ujetym a uklouzanym snehu na kozakov stranou od zelezneho brodu (mistni budou vedet) tak musim uznat zeme hodne mile prekvapili.. vyjezd uplne v pohode Citovat
oni Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 je to spatne videt,ale mapy jsou na nem poradny.. [upravil dne 21/12/09 oni] Citovat
Meldik Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 no a to porad slibuje, ze nekam vyjedeme a pak si jede sam..... Citovat
Qcko Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 oni: Tak pockaj ak si spomeniem a nahodim zajtra foto auta...ti ukazem co su mpy od soli:D ... najdes tam mapu celeho sveta a blizkeho okolia, aj oceany:mrk ... humus, cakam na prvy pekny den a ide sa umyvat, lebo mi zoberu technicak za zmenu farby o chvilu:roll ... ha, dalsi clovek spokojny s Barumkami, to sme tu uz hadam 2 na fore:D Citovat
oni Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 jako kdyz jsem vyjel na tomhle na kozakov,tak to jsou podle meho gumy v pohode. jinak dneska praha a zpet a aute je hudinka, takovy spiny.. To meldal, tak co zejtra? nekam vyrazime ne? nebo treba dnes v noci? treba bude chumelit... Citovat
vendelinek Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 pěkný kuře ,to si potkal někde po cestě? taky sem jezdil na barumkách,jsou dobrý [upravil dne 22.12.2009 vendi.stejskal] Citovat
gedu Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Qčko tak to som zvedavý na tie tvoje mapy ako vyzerajú na tom tvojom bielom aute. Snáď si nezabudol. Citovat
dolly1010 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Jedna zimní A jedna PhotoShopová Citovat
oni Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 stejne starej model vyzazi ma neco do sebe, skoda.. nechal bych to tak... to vendi: to jsem potkal na velikonoce:D a uz mi tam nejak zustalo, by ste neverili,jak si toho lidi vsimaj treba na chodniku,na prechode a tak... Citovat
dolly1010 Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Starej model je Da Best. Stejně jako u 406ky. Ta maska složená jakoby z těch pruhů je hezčí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.