Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tommas11: ja to nejdem vytahovat, drzi tam jak svina, ale tak dostal som k radio 2 take veci na jeho vytahovanie, len som to este neskusal :D... kazdopadne ten ramik sa tam da tak naoko nasadit aj bez vyberania radia:aut

Odesláno

Lebo som si musel spravit registraciu na domovskej stranke kvoli riadnemu clenstvu, tak preto ... ale Kurt mi to da do poriadku:papa

...tak uz to aj spravil:mrk

[upravil dne 1/12/09 Qcko]

Odesláno

No, tak som to tam mal dane ako dal fotku tommas11, ale riadne natlacene a prilis sa mi to nepacilo, tak som ten ramik odtial vyhodil a mam to ako to mam....

oni: teraz som sa dostal domov a este som to ani neodfotil, ale vyzera to podobne ako tu je ten obrazok, ak ti to taci, tak pohoda, ak nie, tak to hadam cvaknem, len mam akosi zhon:nevim

Odesláno

aha, ale tommas ma rovnej a tamten je propadlej, ale ve finale to vyjde na stejno! tak to asi necham bejt bez obou ramecku.. ale diky vam za fotku..

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak jsem v nedeli byl otestovat poradne barumky a kdyz jsem vysplhal na ujetym a uklouzanym snehu na kozakov stranou od zelezneho brodu (mistni budou vedet) tak musim uznat zeme hodne mile prekvapili.. vyjezd uplne v pohode

post-0-14109611670479_thumb.jpg

Odesláno

oni: Tak pockaj ak si spomeniem a nahodim zajtra foto auta...ti ukazem co su mpy od soli:D ... najdes tam mapu celeho sveta a blizkeho okolia, aj oceany:mrk ... humus, cakam na prvy pekny den a ide sa umyvat, lebo mi zoberu technicak za zmenu farby o chvilu:roll ... ha, dalsi clovek spokojny s Barumkami, to sme tu uz hadam 2 na fore:D

Odesláno

jako kdyz jsem vyjel na tomhle na kozakov,tak to jsou podle meho gumy v pohode. jinak dneska praha a zpet a aute je hudinka, takovy spiny..

To meldal, tak co zejtra? nekam vyrazime ne? nebo treba dnes v noci?:o treba bude chumelit...

Odesláno

stejne starej model vyzazi ma neco do sebe, skoda.. nechal bych to tak...

to vendi: to jsem potkal na velikonoce:D a uz mi tam nejak zustalo, by ste neverili,jak si toho lidi vsimaj treba na chodniku,na prechode a tak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...