kalio306 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: kalio306 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: kalio306 no tak znowa:xvul pěkná barvička,:superkola,co to máš za bradavičku na dveřích:myslim:D taj je ta bradavica tak skusim znowa Citovat
vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jj,už to vim,nejdřív sem si myslel ,že je to světýlko:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Nene.myslel jsem tu nálepku s SK:D:D:D Ale jinak Citovat
kalio306 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 no tak tu som zdedil od prveho majitela neuveritelne ma hneva myslite že by som mal šancu ju odstranit??? Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 kalio306 : Hezký sedačky,ty se mi líbý. Citovat
Geri007 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 tak jsem se asi opet zblaznila:-)))) pustila jsem se do autiho...v tejdnu mi prisla svarecka na plasty, tak jsem se do toho s chuti vcera pustila a hle vysledek... zatim zavarena horni linka na narazniku a prebrousena pod kit.. bude nasledovat spodni oddelujici linie ty cerny listy prebrouseni, dohlazeni ...pak jen kit a lak... tak drzte palce. [upravil dne 8/6/09 Geri007] Citovat
kalio306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ahoj Geri všimol som si že nemaš nad kolenom výfuku ten plech je tam zbytočný ??? pytam sa preto lebo po odjazdení ked zastavím tak ten plech asi polhodinu praská a vydáva zvuky a rozmýšlal som že ho odtial tiež vyrazím len neviem načo tam slúžy ale predpokladám že zabranuje šíreniu tepla smerom hore?? alebo tam chrani proti popaleniu ??? no nevim to voighta: ked som te sedačky zbadal tak som skoro to auto nekupil otrasné farby a to aj na dverách ale ked som si do nej sadol tak možem povedať že som spoko velmi pohodlna a super te bočne opierky velmi dobre to drží v zákrutách ale farba no hovorim:blicismajlik:blicismajlik to 309 GT tak ta MPZka je dole celkom dobre to išlo asi tie nálepky oni tak vyrábajú že ked sa rozhodneš že by mala ist tak ide celkom bez odporu vyzera to lepšie :mrk Citovat
Geri007 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 kalio306:cauki, no vzhledem k tomu, ze ja ho tam mela, ale casem ( jak byl na aute nekolik let ) tak popraskal kolem tech sroubu..tak jsem ho sundala, predpokladam, ze je to tam kvuli opaleni i tomu vzduchu..kazdopadne, kdyz se podivas na ty svody, tak to tam j mozna i z estetickyho hlediska:-)))) na kazdym aute, co jsem mela, jsem ten plech sundala.. myslim, ze zadnej extra duvod tam nei, aby to tam muselo byt.. ovsem pokud ten plech mas v oradku, neni naskodu ho treba nalakovat bo vylestit, to je pak moc pekny v tom prostoru Citovat
kalio306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 vydáva zvuky a praská asi práve preto že je okolo tých skrutiek hrdzavý pozrem to skusim to porobit ak nič tak pojde preč zo zváraním plastov prajem vela úspechov Citovat
kalio306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 zimné štarty ??????? akože sa tam asi kumuluje to teplo ???? tak hovoriš radšej vyspravit ale nehat tam Citovat
wooody Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 já ho taky vyhodil ze všech aut co sem měl, pač byl vždycky prohnilej a dělal bordel.......takže jestli je v pr***i tak ho taky vyhod a kašli na něj Citovat
Voighta Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 kalio306 : Ta barva středů sedaček a polstrů se mi taky moc nelíbí,ale ta krémová kůže je pěkná. Gerri007 : co že je maska na prodej? [upravil dne 8/6/09 Voighta] Citovat
Guest FiM Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Tohle je moje autíčko [upravil dne 8.6.2009 FiM] [upravil dne 8.6.2009 FiM] Citovat
kalio306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 prajem len pozitivne skusenosti z autom z AAA autovrakoviska Citovat
kalio306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 pevne verim že maš od nich len držiak špz tky Citovat
Geri007 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Voighta: budu to cely predelavat a davat ji tam uz nebudu:-))) Citovat
Geri007 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Oni: jeste netleskej:-))) jste nemam hotovo.. vcera jsem chtela udelat jeste spodni zahlazeni narazniku, ale uz jsem nemela casik... takze pokracovani noo asi az za tyden, tedko cas nebude a vikend je zabitej... ale drzte mi palecky..:-)))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.