Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: kalio306

no tak znowa:xvul

pěkná barvička,:superkola,co to máš za bradavičku na dveřích:myslim:D

taj je ta bradavica :roker

tak skusim znowa

post-0-14109607425678_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem se asi opet zblaznila:-))))

pustila jsem se do autiho...v tejdnu mi prisla svarecka na plasty, tak jsem se do toho s chuti vcera pustila a hle vysledek... zatim zavarena horni linka na narazniku a prebrousena pod kit..

bude nasledovat spodni oddelujici linie ty cerny listy prebrouseni, dohlazeni ...pak jen kit a lak... tak drzte palce.

dsc01200i.jpg

dsc01201x.jpg

[upravil dne 8/6/09 Geri007]

Odesláno

ahoj Geri všimol som si že nemaš nad kolenom výfuku ten plech je tam zbytočný ??? pytam sa preto lebo po odjazdení ked zastavím tak ten plech asi polhodinu praská a vydáva zvuky a rozmýšlal som že ho odtial tiež vyrazím len neviem načo tam slúžy ale predpokladám že zabranuje šíreniu tepla smerom hore?? alebo tam chrani proti popaleniu ??? no nevim

to voighta: ked som te sedačky zbadal tak som skoro to auto nekupil otrasné farby a to aj na dverách ale ked som si do nej sadol tak možem povedať že som spoko velmi pohodlna a super te bočne opierky velmi dobre to drží v zákrutách ale farba no hovorim:blicismajlik:blicismajlik

to 309 GT tak ta MPZka je dole celkom dobre to išlo asi tie nálepky oni tak vyrábajú že ked sa rozhodneš že by mala ist tak ide celkom bez odporu vyzera to lepšie :mrk:mrk

Odesláno

kalio306:cauki, no vzhledem k tomu, ze ja ho tam mela, ale casem ( jak byl na aute nekolik let ) tak popraskal kolem tech sroubu..tak jsem ho sundala, predpokladam, ze je to tam kvuli opaleni i tomu vzduchu..kazdopadne, kdyz se podivas na ty svody, tak to tam j mozna i z estetickyho hlediska:-))))

na kazdym aute, co jsem mela, jsem ten plech sundala.. myslim, ze zadnej extra duvod tam nei, aby to tam muselo byt.. ovsem pokud ten plech mas v oradku, neni naskodu ho treba nalakovat bo vylestit, to je pak moc pekny v tom prostoru

Odesláno

vydáva zvuky a praská asi práve preto že je okolo tých skrutiek hrdzavý pozrem to skusim to porobit ak nič tak pojde preč zo zváraním plastov prajem vela úspechov :D

Odesláno

já ho taky vyhodil ze všech aut co sem měl, pač byl vždycky prohnilej a dělal bordel.......takže jestli je v pr***i tak ho taky vyhod a kašli na něj

Odesláno

kalio306 : Ta barva středů sedaček a polstrů se mi taky moc nelíbí,ale ta krémová kůže je pěkná.

Gerri007 : co že je maska na prodej?

[upravil dne 8/6/09 Voighta]

Odesláno

Tohle je moje autíčko

[upravil dne 8.6.2009 FiM]

[upravil dne 8.6.2009 FiM]

post-0-14109607513922_thumb.jpg

Odesláno

Oni: jeste netleskej:-))) jste nemam hotovo.. vcera jsem chtela udelat jeste spodni zahlazeni narazniku, ale uz jsem nemela casik... takze pokracovani noo asi az za tyden, tedko cas nebude a vikend je zabitej... ale drzte mi palecky..:-))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...