GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 To jsem ulovil dneska moje kráska se žlutým,menším a mladším bráškou kvalita nic moc,je to foceno mobilem Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Pěkné Nemohla by mi ta slečka taky umýt auto?:D:D Neber to ve zlém Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Pěkné Nemohla by mi ta slečka taky umýt auto?:D:D Neber to ve zlém Jen pro soukromé učely :D:D Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Já si dělal jenom srandu,na moje auto nesmí nikdo sáhnout:D Ale máš to hezký,to se musí nechat (i tu slečnu) :D:D:D:D:D:potlesk:super Citovat
GRiMx Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Já si dělal jenom srandu,na moje auto nesmí nikdo sáhnout:D Ale máš to hezký,to se musí nechat (i tu slečnu) :D:D:D:D:D:potlesk:super Beru to jako srandu:super;) to já jsem taky na obě háklivej :D tohle jsou jediný 2 věci, který se nepůjčujou auta a ženy :D:D a pokud si obě rozuměj tak máš doma dokonalou harmonii :D:D Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx [ pokud si obě rozuměj tak máš doma dokonalou harmonii :D:D Úplnej souhlas!!! Citovat
Geri007 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Peter86: pekny.. kolecka slusi, jen kdyz angely, tak bych dala tmavy.. kdyz jsou kola cerny.. :-) opticky by to urco bylo lepsi nez chromovy... ale samozrejme, co clovek, to jinej vkus a nazor.. musi to hkavne pak libit tobe [upravil dne 3/6/09 Geri007] Citovat
Kvasky Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 já bych AE určitě nedal. Dal bych origo čiré a max bych je stříkl do černé nebo koupil přímo ty černé ať je to jednodušší Citovat
Peter86 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Diky Geri..od zeny pochvala obzvlast potesi;) Kdybych daval angely,tak asi cerny,jak pises..Ale zatim jsem spis uvazoval jen o origo cirych,max.striknuty ten ramecek do cerna,jak psal Kvasky..Honi se mi toho hlavou vic..listy a kliky do laku,urco narazniky z posledniho modelu a taky jsem uvazoval o cerne kapote..Asi budu muset nekoho poprosit o VT(virtual tuning):DKazdopadne budu rad za vase nazory..?? Citovat
vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: kalio306 no tak znowa:xvul pěkná barvička,:superkola,co to máš za bradavičku na dveřích:myslim:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Pěkný jen tu MPZku bych slepil nebo dal na okno:D Citovat
kalio306 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 MPZ je asi špz teda dufam ta už nie je aktualna bolo to hned po kupe lakoval som brzdiče ma to už folie a tak ... pošlem aj interior ked bude čas Citovat
vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 MPZ je asi špz nebo taky RZ,to je zase registrační značka:D Jj,interier dej taky,jen se pochlub:D Citovat
Geri007 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Petr86: noo bo tak origo a strihnout ramecky na cerno.. taky neni spatna volba:-) ja ted prozmenu budu opet predelavat celej predek... nelibi se mi, jak to nesedi.. a kdyz uz to bude dole..tak se to cely predela.. hih Citovat
kalio306 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 neni sa vobec čím chvalit je to prakticky povodny stav Citovat
kalio306 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 tu je to aj po tych foliach a brzdových bubnoch :D:D Citovat
kalio306 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: kalio306 no tak znowa:xvul pěkná barvička,:superkola,co to máš za bradavičku na dveřích:myslim:D taj je ta bradavica Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.