Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já si dělal jenom srandu,na moje auto nesmí nikdo sáhnout:D Ale máš to hezký,to se musí nechat (i tu slečnu) :D:D:D:D:D:D:potlesk:super

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já si dělal jenom srandu,na moje auto nesmí nikdo sáhnout:D Ale máš to hezký,to se musí nechat (i tu slečnu) :D:D:D:D:D:D:potlesk:super

Beru to jako srandu:super;):D to já jsem taky na obě háklivej :D:D tohle jsou jediný 2 věci, který se nepůjčujou auta a ženy :D:D:D a pokud si obě rozuměj tak máš doma dokonalou harmonii :D:D:D

Odesláno

Peter86: pekny.. kolecka slusi, jen kdyz angely, tak bych dala tmavy.. kdyz jsou kola cerny.. :-) opticky by to urco bylo lepsi nez chromovy...:super

ale samozrejme, co clovek, to jinej vkus a nazor.. musi to hkavne pak libit tobe

[upravil dne 3/6/09 Geri007]

Odesláno

Diky Geri..od zeny pochvala obzvlast potesi;) Kdybych daval angely,tak asi cerny,jak pises..Ale zatim jsem spis uvazoval jen o origo cirych,max.striknuty ten ramecek do cerna,jak psal Kvasky..Honi se mi toho hlavou vic..listy a kliky do laku,urco narazniky z posledniho modelu a taky jsem uvazoval o cerne kapote..Asi budu muset nekoho poprosit o VT(virtual tuning):DKazdopadne budu rad za vase nazory..??;)

Odesláno

Petr86: noo bo tak origo a strihnout ramecky na cerno.. taky neni spatna volba:-)

ja ted prozmenu budu opet predelavat celej predek... nelibi se mi, jak to nesedi.. a kdyz uz to bude dole..tak se to cely predela.. hih :aut

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: kalio306

no tak znowa:xvul

pěkná barvička,:superkola,co to máš za bradavičku na dveřích:myslim:D

taj je ta bradavica :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...