Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem si vcera byla zablbnout s fotackem: mysim, ze se mi to povedlo..:-) ( ps: ten znak opelu na masce, je tam schvalne - moje laska nejvetsi ) hih... peugeotaci prominou..ale 306 mam taky mooc rada, no mrknete na nej, neni krasneeej?

dsc01032kcq.jpg

Odesláno

to ti nepoviem, ani tlmice neviem ake tam su.. take sme kupili :) povodne bol dole aj zadok ale po vymene naprav siel nas5..

btw umyvarka u vas na omv..

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

tak jsem si vcera byla zablbnout s fotackem: mysim, ze se mi to povedlo..:-) ( ps: ten znak opelu na masce, je tam schvalne - moje laska nejvetsi ) hih... peugeotaci prominou..ale 306 mam taky mooc rada, no mrknete na nej, neni krasneeej?

Ahoj, co to je za světla? kde jsi je sehnal a za kolik?

bez citace obrazků, díky

[upravil dne 17/4/2009 Béďa]

Odesláno

Ale bacha na to, tyhle typy co vim nemaji naklapeni eletronicky. Mam pocit ze jeden clen je tady prodava,ale nevim jestli je jeste ma.

Odesláno

Ludweek : To vypadá moc hezky,kdybych tuhle fotku viděl před měsícem,tak ten svůj panel nedám do stříbrný,ale do bílý.

Za mě bych ještě stříknul bílou i ty rámečky kolem výdechů topení.

Guest Ludweek
Odesláno

2 Voighta: nebyl bych proti dat do bile i to kolem vydechu, ale to bych prisel o ty skvely ikony \"otevreno\" \"zavreno\" :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...