PnR Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 [iM G]http://img7.imageshack.us/img7/2677/dsc00148w.th.jpg[/img] nizka kvalita je naschval.. auto je od septembra nepovysavane takze by ste na asi zbili.. cenovka bola oka (5e) a oproti povodnej je to krasne Citovat
PnR Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 cez vykend ale uz ho pojdeme poumyvat ak teda nebude zima.. inak vidno ze sa o auto staras.. pred nastupovanim sa prezuvas? [upravil dne 11.3.2009 PnR] Citovat
Geri007 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 PnR: ja??? prezouvat???? ani omylem:-D:D:aut Citovat
oni Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: oni Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: oni jak na ni koukam,tak jen cerny okna a dopredu ciry mlhovky,ne tyhle neciry! jiank jak rikas,nechat bejt,ale vis jak,musis sama si to udelat tak,aby ti to vyhovovalo a byla si sama spokojena! Pokud by byly čirý tak to budou přídavný dálky ne? Já když kupoval mlhy tak mi řekli, že mlhy jsou nečiré... no dalkova je uplne cira a mlha ma pred zarovkou takovy vlneni,ale vypada to jako ciry,ja je kupoval za 200 a jsou to helly myslim! ja mam teda priddavny dalkovy,pac svetla do mlhy jsem nevyuzival,ta dalkova navic je znat! To mi je jasný, že je to znát. Též jsem to chtěl udělat, ale nakonec jsem zvolil bixenon s přídavnou dálkou... Zanedlouho udělám fotečky zástavby čoček ze Superba:cool: no taky uz na to cekam a tesim se jak to vypada. Citovat
klm16 Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 to su kola zo 406 cupe?? vyzera to dost dobre.... ale asi s podlozkami nee? Citovat
Peter86 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Taková obyčejná..ale snad se časem změní.. [upravil dne 12/3/09 Peter86] Citovat
zabit Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 creams: opet moc krasne foto jeszdis taky na cesky srazy, hradec napr. ?? rad bych to videl nazivo Citovat
Creams Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: zabit creams: opet moc krasne foto jeszdis taky na cesky srazy, hradec napr. ?? rad bych to videl nazivo Nemám to v plánu moc uvidím, protože teprve s klukama budeme probírat co pojedeme za srazy Citovat
oni Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: zabit creams: opet moc krasne foto jeszdis taky na cesky srazy, hradec napr. ?? rad bych to videl nazivo mel si jet se mnou pro ten motor,mohli sme se tam zastavit! ale to by si musel zvednout tu svou linou pr..l od kompu vid?:D Citovat
brslen Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: Geri007 vypada moc hezky:-) uz ji nemas? bohuzel uz ji nemam a trochu toho lituju. Jojo jsou to z kupéčka.A podlozky tam nemam. Citovat
Geri007 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 nooo..takze Pepé dneska dostal takovej malej darecek v podobě přívěšku....je to hrozna kravina.. ale je to pekny :-D :-D :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.