Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

jak na ni koukam,tak jen cerny okna a dopredu ciry mlhovky,ne tyhle neciry! jiank jak rikas,nechat bejt,ale vis jak,musis sama si to udelat tak,aby ti to vyhovovalo a byla si sama spokojena!

Pokud by byly čirý tak to budou přídavný dálky ne? Já když kupoval mlhy tak mi řekli, že mlhy jsou nečiré...

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

jak na ni koukam,tak jen cerny okna a dopredu ciry mlhovky,ne tyhle neciry! jiank jak rikas,nechat bejt,ale vis jak,musis sama si to udelat tak,aby ti to vyhovovalo a byla si sama spokojena!

Pokud by byly čirý tak to budou přídavný dálky ne? Já když kupoval mlhy tak mi řekli, že mlhy jsou nečiré...

no dalkova je uplne cira a mlha ma pred zarovkou takovy vlneni,ale vypada to jako ciry,ja je kupoval za 200 a jsou to helly myslim! ja mam teda priddavny dalkovy,pac svetla do mlhy jsem nevyuzival,ta dalkova navic je znat!

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

AKCZ: tak ted nevim, jestli to brat jako lichotku bo urazku :-D :-D ( sranda ) jsem normalni slecna s trosku zajimavym konickem:-):roker:super:D

To jako urazku,to by znamenalo ze takovy zeny neexistujou,ale jak je videt tak ano!:D:D

Odesláno

ja mlhovky taky nepouzivam, ani na aute, kde normalne fungujou, pride mi to zbytecny... no ja premyslela je uplne dat dopryc.. a neco tam s tim provest.. ale musim to promyslet a vyzkouset an vt, co to udela:-)

Odesláno

AKCZ: tak ted nevim, jestli to brat jako lichotku bo urazku :-D :-D ( sranda ) jsem normalni slecna s trosku zajimavym konickem:-):roker:super:D

Nebyla to ani lichotka ani urazka jen se to casto nevidi ale je to fajn :super

Odesláno

oni: no asi takhle, do druhaku na stredni jsem auta nesnasela... vedela jsem, ze to ma 4 kola a volant a ze to dela brm brm brm.. a tak nejak kluci mi do toho natahli a uz to jelo..

pak jsem si koupila prvniho kadu, na tom mi skoro vsechno opravoval kamarad a me to pak chytlo natolik, ze dalsiho kadu, jsem si zacala opravovat sama a ucit se.. a od ty doby mam auta proste rada, bavi me to a strasne si u toho odpocinu - nekde se zasit a neco delat...:aut:aut:D

Odesláno

To ,když si takle šikovná(škoda že to máš tak z neruky) ses by mohla juknout na naší berušku,už zase ta potvora nechce ject,trucuje už od neděle-potvora-ta když si usmyslí že ne,tak s ní nikdo nehne:D

Odesláno

vendi.stejskal: priznam se, ze sice kazdy auto funguje prakticky stejne, ale kazdy ma svoje nejaky tajny figle co a jak.. ja jsem spis pres opely s peugeotama se zatim seznamuju...takze nevim nevim, jak by to bylo s tou pomoci... :D

Odesláno

AKCZ:

no ono, dneska skoro plati to, ze co si neudelas sam, to nemas..bo je to odflaknuty... stejne tak to dopadlo s mym vyfukem.. kdyby to bylo mozny, tak jsem ho vymenila u kamose v garazi...bohuzel ne..a tak jsem to dala do servisu. Panovi jsem 2x mozna 3x rikala o co se jedna a kdyz videl zenskou, asi ho to moc nezajimalo o co go...( jinej primer trubek a kat a dal mel jit do ksa) nic vic, nic min...hodinu po tom, co jsem mu to tam odvezla hroznej teleofn, jako ze, co to je za fejfuck, ze to tam nejde dat atd atd.. no STRASNEJ problem, napasovat vejfuck - pripravenej i s uchytama na 306.... nakonec tam byl sikovnej mechanik a za 2 hodky to mel hotovy.. ale vypadalo to, ze by se mel zborit svet... grrrrr...

Odesláno

To máš pravdu s tim vejfukem,zrovinka dneska ráno sem jel do servisu aby mi vyměnili prostřední díl,zadní sem si vyměňoval v loni na podzim sám,to docela šlo,dokonce sem si i k práci lehnul:D,no a kdybych si tam u toho nebyl(takovej já sem,že si u toho musim bejt,když se něco dělá na naší žabičce:D)tak mi to snad dneska neudělaji,s pomocí autogenu,rozbrusky se to povedlo docela brzo,po dvou hodinkách byl výfuk na svym místě:D a pádil sem domu

Odesláno

mam asi jedinou fotecku byvalyho mazlika: tak asopn takhle.. tady je chudak zrovna po srazce s jedou pipkou v bavoraku - co nevi ze ma nahon na prdel a snazila se driftovat na snehu..:-)

kadah.jpg

Odesláno

mam asi jedinou fotecku byvalyho mazlika: tak asopn takhle.. tady je chudak zrovna po srazce s jedou pipkou v bavoraku - co nevi ze ma nahon na prdel a snazila se driftovat na snehu..:-)

kadah.jpg

GSi naraznik :) tak ještě lepší fotky majitelky v lepšícho pozicích :aut

Odesláno

Creams - ja mela koupenej celej gsi packet - jinak nesehnatelny, schanela jsem ho asi pul roku... nakonec z nej byla na aute jen cast a auto slo pak do srotovyho nebe - chudacek...

takovy prace mi ten naraznik dal... koupila jsem ho napul rozsekanej zprohejbanej a mel na sobe asi milion barev predtim a ta posledni se naloupala - ale nesla dolu nicim...peklo.. no pak vypadal docela k svetu...:roll:super

Odesláno

Původně zaslal: Kvasky

no dalkova je uplne cira a mlha ma pred zarovkou takovy vlneni,ale vypada to jako ciry,ja je kupoval za 200 a jsou to helly myslim! ja mam teda priddavny dalkovy,pac svetla do mlhy jsem nevyuzival,ta dalkova navic je znat!

To mi je jasný, že je to znát. Též jsem to chtěl udělat, ale nakonec jsem zvolil bixenon s přídavnou dálkou... Zanedlouho udělám fotečky zástavby čoček ze Superba:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...