Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

ja nekcam...cestny gerouskovsky :P:super

...ale tamty dve fotky jeste nekde vyhrabu:-) hih...

urcite,teda v sekci 106 maj hodne holek ale my 306 tkari mame i mechanicku,heccc:aut:aut:aut

Odesláno

btw Geri007, vim kde stoji tvoje 306, nebo aspon kde to je foceny, ted o vikendu jsem byl u sve holky v plzni a sli do bazenu, a kdyz jsme vylezli tak jsme sli podivat na to obchodni centrum

ten svet je ale malej :papa

Odesláno

zabit: jjjj tak tam to presne je... chdak malej tam vzdycky spinka... ale ted je teda tak spinavej az se k nmu bojim priblizit a vubec... ja uz chci teploooooooo:roker:D

Odesláno

vypada moc pekne,ten naraznik z XS je proste krasnej a kdyz vidim tu cernou listu,tak bych ji zase asi chtel i v zadu! jaky kolecka?

Odesláno

ja mam cely xs.. jinak kolecka jsem loni schanela origa - myslim, ze jsou to speedline, vypadaji jako plechy a maj po obvodu straaasne direk.. hih...

vim, ze by ji sluselo spoustu jinejch kol, ale me se proste strasne libi... takze jsou tedko na oprave a renovaci u sikovnyho pana kousek za Plzni a budu jak novy.. barvicku mi pan slibil stribrnu perlet - tak jsem na to zvedava:roker:P pristi tyden bych je mela mit doma... a to bude peklo, vydrzet a budu moct prezout... chjo

Odesláno

me se tyhle kola taky libej,jsou pekny nahodou a kdyz budou jako novy,tak to bude pecka! letos se taky uz tesim na leto,letosni zima me nejak nebere! tak jsem zvedav na auto az bude hotove!

Odesláno

jak na ni koukam,tak jen cerny okna a dopredu ciry mlhovky,ne tyhle neciry! jiank jak rikas,nechat bejt,ale vis jak,musis sama si to udelat tak,aby ti to vyhovovalo a byla si sama spokojena!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...