rb_mates Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Zdarec vsem, dnes jsem osadil sveho milacka svetly angel eyes a prijde mi jako by cele lampy byli natocene do zeme... Mam dotaz jak jste postupovali pri montazi...pouzily jste podlozky ci..nejaky jiny figl...ale mozna je problem jen u mych svetel...nevim... jedna se o new model...a svetla jsou ty same co ma \"GRiMx\"... PROSIM POMOZTE... Citovat
rb_mates Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 a abych doplnil nesedi mi ta plastova krytka pod svetlem...prijde mize je az moc vyboulena pres svetlo...:/ Citovat
GRiMx Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 nějak moc to nepobírám...u světel jsou 3 šrouby (jeden u masky, jeden u blatníku a jeden nahoře).všechny pořádně utáhni;) tím můžeš ty světla taky trošku zvednout.. pokud máš ale ven lištu, tak jí můžeš mít blbě nasazenou.. nacvaknutou... jinak žádnej fígl tam nění..vymontuješ, namontuješ.. Citovat
wooody Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 dej foto jak to máš, potom se dá líp radit Citovat
rb_mates Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 je to trochu špatná kvalita, ten plastový kryt pod světlem je na kraji zacvaklý, ale přijde mi jako by světlo bylo moc zapadle do masky a celé světlo jako by bylo nakloněné do země. Zítra hodím lepší kvalitu. [upravil dne 10/6/10 rb_mates] Citovat
Andreww Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Tohle je podle mě úplně normální stav. Není to origo díl z Peugeotu, takže asi tak. Pokud sedí u masky a v blatníku, pak je vše v pořádku. Mám je taky, jen v chromu:papa Citovat
GRiMx Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 lištu nemáš docvaknutou...a malinko bych povolil boční šrouby a utáhnul horní... (možná by stačilo jen povolení.. ) ale takhle se dá blbě radit.. to by chtělo vidět.. ale jako počítej stím,že to nikdy nepadne naprosto na 100% Citovat
Voighta Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Tak tak,vyráběj to čínani,a přesnost není jejich silnou stránkou Mě taky nepasujou přesně jako originál,ale není to nic strašnýho. [upravil dne 11/6/10 Voighta] Citovat
rb_mates Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 s tim ze to nebude 100% jsem tak nejak pocital...zkusim nejak postelovat tu spodni plastovou krytku...aby zapadla az pod svetlo...jinac svetylka jsou naprosta BOMBA......kdyz jsem je sehnal za 1900.-...nejak me tenhle problem prestava trapit... Citovat
rb_mates Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 ...me prave prislo ze jsou az moc nakloneni k zemi...aby pak nebyl velky problem je seridit...s tou spodni krytkou snad po nejakych upravach problem nebude zasadit az uplne pod svetlo...snad no doufam:) Citovat
306gti6 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 rb_mates: za 1900 si ich kupoval nove??? asi pouzite,ne?? Citovat
thomas007 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 kurna, zrovna resim ze budu muset koupit predni svetla na Piskota a za 1900 bych si je taky klidne poridil... Citovat
rb_mates Odesláno 15. červen 2010 Autor Odesláno 15. červen 2010 306gti6: Byla to hrozná náhoda, na s-bazaru jsem jen tak projížděl a nasel jsem takovy dost strohy inzerat....nedalo mi to, tak jsem tam brnknul...kdyz mi je pan vezl byl jsem trochu nervozni v jakem stavu budou...ale vazne byli uplne nove...zabalene ve folii...proste nahoda jak blazen... Asi bych si je jinak neporidil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.