Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec vsem, dnes jsem osadil sveho milacka svetly angel eyes a prijde mi jako by cele lampy byli natocene do zeme...

Mam dotaz jak jste postupovali pri montazi...pouzily jste podlozky ci..nejaky jiny figl...ale mozna je problem jen u mych svetel...nevim...:myslim

jedna se o new model...a svetla jsou ty same co ma \"GRiMx\"...

PROSIM POMOZTE... :bojim

Odesláno
:myslim nějak moc to nepobírám...u světel jsou 3 šrouby (jeden u masky, jeden u blatníku a jeden nahoře).všechny pořádně utáhni;) tím můžeš ty světla taky trošku zvednout.. pokud máš ale ven lištu, tak jí můžeš mít blbě nasazenou.. nacvaknutou... jinak žádnej fígl tam nění..vymontuješ, namontuješ.. :myslim
Odesláno

je to trochu špatná kvalita, ten plastový kryt pod světlem je na kraji zacvaklý, ale přijde mi jako by světlo bylo moc zapadle do masky a celé světlo jako by bylo nakloněné do země. Zítra hodím lepší kvalitu.

[upravil dne 10/6/10 rb_mates]

Odesláno

Tohle je podle mě úplně normální stav. Není to origo díl z Peugeotu, takže asi tak. Pokud sedí u masky a v blatníku, pak je vše v pořádku. Mám je taky, jen v chromu:papa

Odesláno

lištu nemáš docvaknutou...a malinko bych povolil boční šrouby a utáhnul horní...;) (možná by stačilo jen povolení.. ) ale takhle se dá blbě radit.. to by chtělo vidět..

ale jako počítej stím,že to nikdy nepadne naprosto na 100%

Odesláno

Tak tak,vyráběj to čínani,a přesnost není jejich silnou stránkou :D

Mě taky nepasujou přesně jako originál,ale není to nic strašnýho.

[upravil dne 11/6/10 Voighta]

Odesláno

s tim ze to nebude 100% jsem tak nejak pocital...zkusim nejak postelovat tu spodni plastovou krytku...aby zapadla az pod svetlo...jinac svetylka jsou naprosta BOMBA...:D...kdyz jsem je sehnal za 1900.-...nejak me tenhle problem prestava trapit...:)

Odesláno

...me prave prislo ze jsou az moc nakloneni k zemi...aby pak nebyl velky problem je seridit...s tou spodni krytkou snad po nejakych upravach problem nebude zasadit az uplne pod svetlo...snad no doufam:)

Odesláno

306gti6: Byla to hrozná náhoda, na s-bazaru jsem jen tak projížděl a nasel jsem takovy dost strohy inzerat....nedalo mi to, tak jsem tam brnknul...kdyz mi je pan vezl byl jsem trochu nervozni v jakem stavu budou...ale vazne byli uplne nove...zabalene ve folii...proste nahoda jak blazen...:D

Asi bych si je jinak neporidil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...