kecod Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 cavte mam taky problem z autom posledne dni rano sa mi stava ze nemozem natocit auto. nehadze mi iskru, neham auto dajme tomu 2 hodiny len tak sadnem do neho a naskoci.ono mi to robi aj obcas aj ked napriklad stojim niekde zhasnem motor a potom ho nemozem natocit bendzin strieka len nedava iskru, moze to robit zapalovacia cievka? dnes rano som nehal kapotu otvorenu svieetilo na to slnku cely den sadom som do auta pobede a pekne naskocil ako keby sa nic nedeje.potrebujem poradit lebo chcem obiednat novu cievku stoji 100 eu.tak aby som si bol isty:myslim Citovat
kecod Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 nikto nic? potreboval by som vediet ci to mam ist kupit alebo nie lebo idem dnes na 300km nastevu tak aby ma to niekde nenehalo:myslim Citovat
kecod Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 dosiel som pekne co tomoze podla vas robit? Citovat
Y2K Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 mozem ti len povedat ze mam ten isty problem. ale u mna to je ked sa auto zohreje, proste nenaskoci az kym uplne nevychladne. Tiez uz som z toho zufaly a neviem v com to moze byt Citovat
pastorek Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Takáto sporadická závada môže mať viacej príčin. Môže to byť cievka, hallov snímač, riadiaca jednotka, spínacia skrinka, posiľovacie relé..... Mne toto robila 405ka a tri krát som rozobral a zložil všetko okolo motora. Vždy to nakoniec štartovalo ale i tak bola chyba v navlhnutej riadiacej jednotke. Zrejme by som začal kontrolou kontaktov okolo zapaľovania. [upravil dne 15/6/10 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 To bolo pre kecoda, len si bol rýchlejší. U teba by som asi skontroloval teplotné čidlo, kontakty a tesnosť sania na možnosť prisávania faločného vzduchu. Citovat
Y2K Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 JJ...viem ako to bolo myslene, ja som zas myslel ze si ma potesil tym ze si to 3 krat rozoberal a skladal Teplotne cidlo? No to moje ozaj nevyzera najlepsie... Tesnost sania by mala byt OK a kontakty radsej kontrolovat nebudem lebo to uz nebudu kontakty Tak ci tak, mam taky divny pocit ze aj tak uz nebude co riesit za chvilu Citovat
kecod Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 no ja som uz skusal vsetko raz to robi raz nie to ma stve najviac.kontakty som pozrel vsetky aj snimac hablov dava impulzi meral som to.mozno ze ozaj blbne ta radiacka:bacha Citovat
Big Tommy Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 já to tady nedávno řešil a myslel sem že sem to vyřešil ale prd.vyměnil sem čidlo otáček klikový hřídele a vše ok až do pátku kdy to začalo dělat znova.chytne až na po desátý ale pak už chytá normálně než to zas pár hodin někde nestojí.nechápu to.možná zas odešlo to čidlo nebo nevim. Citovat
kecod Odesláno 23. červen 2010 Autor Odesláno 23. červen 2010 uz viem co to robi kable ten velky zvezok ked nemozem nastartovat tak snim pohybem a uz ide. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.