Guest asperus Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Potřebuji opravit kousek barvy a zjistil jsem, že číslo barvy je uvedeno v rámu dveří Objednal jsem tedy barvu \"EZDC\" a dodavatel nic dalšího nechtěl (to číslo za tím). No a poslal mi ne tmavě šedou metalízu, ale světle šedou. Je chyba u mně, nebo u něho? Dá se přesně (jistě původní, ne vyšisovaná) barva vozu podle nějakého čísla přesně identifikovat? Citovat
shark734 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 kod farby je len to \"EZDC\"...ono farba casom vybledne od slnka tak jedine namiesat podla odtienu Citovat
Guest asperus Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Já mám tmavě šedou a dodavatel poslal světle šedou. Myslíš že počítal s tím, že ji mám tolik vybledlou ? Je tedy odstín \"EZDC\" definitivní pro tmavě šedou metalízu, nebo má ještě celou řadu tzv. \"pododstínů\" natolik se lišících, že jsou rozdíly vidět na desítky metrů? Nevíte někdo kde by se dal vidět (stáhnout) vzorník barev Peugeot - konkrétně odstín \"EZDC\" ? Je to ten na fotce, nebo může být mnohem světlejší? Citovat
shark734 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 ja mam tu svetlu a znacenie EYCC a myslim ze pododtiene peugeot nema...pod jednym znacenim by mala byt jedna farba Citovat
abio Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 ja jsme si byl taky nechat namýchat barvu ale v jednom obchode kde míchají autolaky... a když mi dala vzornik tak tam byly tuším 4 pododstíny mám myslím modrou EDGE a ve vzorníku byly EDGE 1-4 takže se dalo vybrat zhruba dle vyblednutí... Citovat
Guest asperus Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 To vlevo je moje skutečná barva ( je to odstín \"EZDC\" ?) To vpravo je odstín co mi poslali ( nebo to je to odstín \"EZDC\" ?) Nevíte co znamenají ty čísla 1012289, 20538 a 5880 .. a co znamenají ty hvězdičky za EZDC? Citovat
shark734 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 povedal by som ze ten odtien co ti poslali je taky ako mam ja:myslim Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Ja mam svetlejsiu zedu a mam EZAC, tvoja je isto EZDC, ta sa mi paci A hviezdicky tam mam tiez 2, to bude mozno nieco s metalizou alebo tak... A to co ti poslali je EZAC, presne taku farbu mam ja Citovat
Guest asperus Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Původně zaslal: shark734 povedal by som ze ten odtien co ti poslali je taky ako mam ja:myslim To je fajn. Když budeš chtít, tak ti barvu pošlu. Mně ale zajímá jestli existuje u Peugeota nějaký jednoznačný vzorník barev (kde?) a jestli se dá podle něj objednávat (i třeba s odchylkou vyblednutí - což je jistě u garážovaného vozu jistě zanedbatelné). Zajímá mne jestli kód barvy na rámu dveří odpovídá vzorku vlevo, neb vpravo Dík všem za radu. Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Vlevo Vpravo je EZAC, pisal som ti to vyssie;) [upravil dne 8/6/10 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.