lubomar Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Chalani, chcem vymeniť palivový filter u motoru 1,4 HDI........lenže ceny sú nehorázne (cca 2000,-Sk)..........našiel som najlacnejší tento, čo vy na to? http://olejposta.sk/r_1493.html Citovat
buga Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 a preco chces menit, mas moc najazdene ci je nejaky problem s nim? nuz nahradne diely su drahe...ale zas pri motore by som sa nejak nehral inymi dielami a dal by som to co tam patri... tod moj nazor, neviem:roll Citovat
Holland Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Zdravím, v CZ u fy KELLY stojí 1700,-Kč s DPH, jo a můžeš dostat slevu do 28%:supertak si to spočítej:Pa nemá to chybu:P Citovat
wagy Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 no ja ho už mam kupeny,ten z olejposty a nevidim žiadny problem na nom,mam ho doma a čaka na vymenu,ale prečo ho chceš menit? to už maš tolko km?ja mam najazdenych 117000 a ešte sa nechystam a to je doma v šupliku!!! Citovat
ijozef Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Ten istý filter som kúpil aj ja a tiež z olejpošty ešte minulý rok. Vymenil som ho a teraz je všetko OK. Týždeň mi počítač vyhadzoval chybovú správu o palivovom systéme-potom to prestalo. Myslím si že filter sa potreboval usadiť a prečistiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.