pastorek Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Olej vypúšťať nemusíš. Stačí podložiť čistú nádobu, vytečie možno deci. Čap riadenia (spojovačka) nemusíš ale spodný čap áno. Tie dve skrutky stačí povolit a pootočiť. Dá sa to urobiť i doma ale je treba trochu manuálnej zručnosti. Citovat
106sťák Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 Zdravím ještě jeden dotaz až tam budu vracet tu poloosu,do těch drážek nemůže se mi stát že ji o zub dám třeba do náboje kola napřed než do převodovky?Ale snad nééé... a prosím to ložisko jak tam vlastně drží...abych ho mohl vyměnit děkuji.. Citovat
MIHUL Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 To se stat muze proc by nemohlo,apak se ti bude tocit kolo o zub jinak a pojede ti jinak nez druhy a budes moct jezdit jenom na jednu stranu dokolecka. Citovat
106sťák Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 hehe... takže teda asi by se to nemělo stat...dobrý no... Citovat
pastorek Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Mihul si s teba robí srandu. Ložisko v držiaku je prichytené dvomi skrutkami a na poloosi je nalisované. Citovat
106sťák Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 a má někdo napady jak po domácku to ložisko dostat ven a zase ho tam dát? Citovat
MIHUL Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 jj robil sem si srandu:D Normalne ho dolu kladivkem a nejakym majslikem dostanes,nebo pri nejhorsim ho nariznes flexou,opatrne aby si ten vnitrni krouzek narusil a pak ti praskne kdyz budes tukat.A novy tam dostanes tak ze si tu poloosu pekne ocistis,namazes jemne vaselinkou lozisko ten vnitrni krouzek budes nahrivat horkozvduskou az bude hodne teply a ryhle ho na poloosu navliknes,nebere ho prstama a udelej to rychle a pujde tam bez nasily,jinak mu budes muset pomoci opet montaznim pripravkem cislo 5-kladivo. Citovat
106sťák Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 tak konečne sem se vrátil z opravy...4 hodiny mi to trvalo...to ložisko bylo na maděru,teď nic nehučí a je to pohoda jízda...jen sem měl obavy když sem vracel tu poloosu zpet,tak mi porád kapal olej z převodovky jakoby že je simering v háji ale hned sem to jel projet tak si to asi možná sedlo a už nic neteče...tak uvidím...jinak děkuji všem učastníkum tohoto téma,že mi radili s výměnou:super Citovat
Cardaaa Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 zdravím kluci.. nechce se mi zakládat nové téma tak píšu sem:xvul chci se zeptat jakou značku stabilizačních tyček by jste doporučovali... mám 1.4 KFX a je na výběr z docela hodně značek.. např. Swag,febi,delphi/rts... předem díky za názory a rady:papa Citovat
106sťák Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Ahoj hele já teda podle mýho myslím že to je jedno jakou značku,ale nechci tě navádět,co ti to dělá že to měníš? Jinak stále nic nechučí,takže vydaená pohodová oprava:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 4/7/10 106sťák] Citovat
Cardaaa Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 já si myslím že to tak jedno neni.. uvidím co napíšou ostatní jinak dělá mi to , když přejedu přes jakoukoliv nerovnost tak mi to jakoby tuká do podlahy a je slyšet celkově takový tukání , a při zatáčení na nerovnostech se to chová vůbec nějak divně... a když za tyčky vezmu a zacukám s ní tak vydává stejnej tukavej zvuk jako za jízdy a navíc na te u řidiče je prasklá ta gumová prachovka:papa¨ Citovat
106sťák Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 hm tak budu muset rozdělávat to znovu trochu to stejně kape ten olej z převodovky,že já blb to nevyměnil hned jak to bylo venku... Citovat
106sťák Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Tak gufero převodovky vyměněno:papa:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.