Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Olej vypúšťať nemusíš. Stačí podložiť čistú nádobu, vytečie možno deci.

Čap riadenia (spojovačka) nemusíš ale spodný čap áno.

Tie dve skrutky stačí povolit a pootočiť.

Dá sa to urobiť i doma ale je treba trochu manuálnej zručnosti.

Odesláno

Zdravím ještě jeden dotaz až tam budu vracet tu poloosu,do těch drážek nemůže se mi stát že ji o zub dám třeba do náboje kola napřed než do převodovky?Ale snad nééé...

a prosím to ložisko jak tam vlastně drží...abych ho mohl vyměnit děkuji..

Odesláno

jj robil sem si srandu:D

Normalne ho dolu kladivkem a nejakym majslikem dostanes,nebo pri nejhorsim ho nariznes flexou,opatrne aby si ten vnitrni krouzek narusil a pak ti praskne kdyz budes tukat.A novy tam dostanes tak ze si tu poloosu pekne ocistis,namazes jemne vaselinkou lozisko ten vnitrni krouzek budes nahrivat horkozvduskou az bude hodne teply a ryhle ho na poloosu navliknes,nebere ho prstama a udelej to rychle a pujde tam bez nasily,jinak mu budes muset pomoci opet montaznim pripravkem cislo 5-kladivo.

Odesláno

tak konečne sem se vrátil z opravy...4 hodiny mi to trvalo...to ložisko bylo na maděru,teď nic nehučí a je to pohoda jízda...jen sem měl obavy když sem vracel tu poloosu zpet,tak mi porád kapal olej z převodovky jakoby že je simering v háji ale hned sem to jel projet tak si to asi možná sedlo a už nic neteče...tak uvidím...jinak děkuji všem učastníkum tohoto téma,že mi radili s výměnou:super

Odesláno

zdravím kluci.. nechce se mi zakládat nové téma tak píšu sem:xvul chci se zeptat jakou značku stabilizačních tyček by jste doporučovali... mám 1.4 KFX a je na výběr z docela hodně značek.. např. Swag,febi,delphi/rts... předem díky za názory a rady:papa

Odesláno

Ahoj hele já teda podle mýho myslím že to je jedno jakou značku,ale nechci tě navádět,co ti to dělá že to měníš?:myslim

Jinak stále nic nechučí,takže vydaená pohodová oprava:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 4/7/10 106sťák]

Odesláno

já si myslím že to tak jedno neni.. uvidím co napíšou ostatní;) jinak dělá mi to , když přejedu přes jakoukoliv nerovnost tak mi to jakoby tuká do podlahy a je slyšet celkově takový tukání , a při zatáčení na nerovnostech se to chová vůbec nějak divně... a když za tyčky vezmu a zacukám s ní tak vydává stejnej tukavej zvuk jako za jízdy a navíc na te u řidiče je prasklá ta gumová prachovka:papa¨

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...