Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To sme se servismanem:cool: kontrolovali klouby jsou v pohodě a i u převodovky se mu to zdálo dobrý...pak sme poslouchali tohle ložo a řikal že to bude nejspíš to...ale asi nevíš kde se tohle dá sehnat abych nemusel kupovat celou poloosu? je to tato:

[upravil dne 25/6/10 106sťák]

Odesláno

zjistil sem teď,že při malý rychlosti cca do 50km/h to hučí i se sešláplou spojkou:myslim

šlo by sundat pouze ten kryt abych nemusel sundávat celou poloosu že bych viděl to ložisko a prostříknul konkordem a namazal pořádně vazelínou?aspon to zkusit:myslim

jo a jak sme to dnes projížděli tak se to rozjelo tak to hučelo...sešlápla se spojka ale ten typek řikal že to hučí porád ale už míň,jako že to není pořádne v záběru...

[upravil dne 25/6/10 106sťák]

Odesláno

Bez demontáže je tam prístup veľmi mizerný, možno trochu presne ako máš šipku na obrázku. To ložisko máva plastové viečka tak pochybujem že to pôjde premazať ale pri plechových viečkach ba tam olej mohol trochu zatiecť.

Odesláno

To plechové je zrejme iba kryt ložiska ktoré je až pod ním. 106ku moc nepoznám. Tie skrutky majú hlavu do L, stačí ich povoliť, povysunúť a otočiť o pol otáčky. No pochybujem že tam bude dosť miesta na nejakú manipuláciu.

Odesláno
Původně zaslal: 106sťák

.... jakoby tam v tom ložu neco lupalo ...

To vyzerá že sa už začína pridierať. Radšej opravu príliš neodkladaj lebo ak sa zadrie tak poškodí i držiak.

Odesláno

cca cena?a nemusí se tam nějak lisovat?koukal sem že tam mám nějakej držák a jsou tam 2 šrouby viz foto...já právě neim jak to sundat místo tam mám ale stejne nejspíš budu muset poloosu sundat ven co?:nevim teda jak sundat ten držák-to uložení...:myslim

[upravil dne 26/6/10 106sťák]

Odesláno

Stači povoliť tie dve skrutky, povysunúť a otočiť. Potom vytiahnuť poloos a ložisko vymeniť. Ak si dobre pamätám tak je to 6006 2RS ale nie je to isté. Stálo asi 60 korún.

Odesláno

ja mam zase trosku jiny problem,ve predu mi neco tuka kdyz pridam a rychle pustim plyn.Nekdy to je slyset vic,nekdy min.Je to trosku citit i jakoby na nohou,tak spis ke stredu.Muze to byt ten silemblok stredovy?

Odesláno

myslíš asi ten akcelerační,mrkni na něj pod auto měl by si hned poznad zda je v háji,já ten svuj poznal hned já to měl vymačkanej,ten pod baterkou taky a ten pod jednotkou byl utrženej:bojim nechápu...nebo necvakaj ti poloosy třeba?ale to by dělalo do zatáček:myslim

Odesláno

Tak ložisko mám doma...teď prosím o návod jak se do toho pustit...jasný vypustit olej,povolit tu velkou matici na poloose a ted nevím zda mám vyrážet i ten čep řízení:myslim,dále tam jsou v tom uložení toho ložiska 2 šroubky,mám je povolit uplně?to ložisko pujde vyměnit bez problemu?nemusí se nějak lisovat?zvladnu to v poho doma?díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...