Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pomóóóc! 406 2,1 TD nejde naštartovať

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapi mám problém. Auto nešlo naštartovať, skúsili sme vymeniť riadiacu jednotku a auto štartuje. Ale dnes mi spravilo to iste. Kamarát to napichol na diagnostiku a nedá sa mu spojiť s riadiacou jednotkou, tak isto ako aj v prvom prípade. Stretli ste sa niekto s niečím podobným? Poraďte prosím!

Odesláno

No a tu první si měnil protože odešla? Jestli je to tak tak je možná problém v eletrice a něco ve skratu ti jí odpálilo..... To už jsem zažil,ale nemusí to být tenhle případ....

Odesláno

Áno, prvú som menil preto, že tiež sa s ňou nevedela diagnostika spojiť, tak sme dali druhú a mysleli sme si, že problém bol v nej. Ale tiež si myslím, že ju niečo odpálilo, ale neviem čo.

Odesláno

No jestli je to tak ,tak bude někde v eletrice skrat,ale kde to musíš najít sám..... Mně to udpálilo žhavení,jakmile si nažhavil auto tak se usmažila řídicí jednotka,měnila se půlka eletriky na motoru,přesně jsme ten problém nezjistili..... :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...