Iwannko Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Nazdar chlapi mám problém. Auto nešlo naštartovať, skúsili sme vymeniť riadiacu jednotku a auto štartuje. Ale dnes mi spravilo to iste. Kamarát to napichol na diagnostiku a nedá sa mu spojiť s riadiacou jednotkou, tak isto ako aj v prvom prípade. Stretli ste sa niekto s niečím podobným? Poraďte prosím! Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 No a tu první si měnil protože odešla? Jestli je to tak tak je možná problém v eletrice a něco ve skratu ti jí odpálilo..... To už jsem zažil,ale nemusí to být tenhle případ.... Citovat
Iwannko Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Áno, prvú som menil preto, že tiež sa s ňou nevedela diagnostika spojiť, tak sme dali druhú a mysleli sme si, že problém bol v nej. Ale tiež si myslím, že ju niečo odpálilo, ale neviem čo. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 No jestli je to tak ,tak bude někde v eletrice skrat,ale kde to musíš najít sám..... Mně to udpálilo žhavení,jakmile si nažhavil auto tak se usmažila řídicí jednotka,měnila se půlka eletriky na motoru,přesně jsme ten problém nezjistili..... Citovat
Iwannko Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 Ale mne to nespravilo hneď, ja som týždeň jazdil v pohode, a z ničoho nič mi spravilo to isté ako prvý krát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.