RadeU Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Chci se zeptat už při koupi jsem měl vedle loga Peugeot vzadu na kufru i nápis CREUZER? Je to nějaký označení něčeho jako třeba XS nebo,to tam jen někdo nalepil z předešlých majitelů? Auto je dovezený z Německa. [upravil dne 2/6/10 RadeU] Citovat
Bratr Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 že by toto http://www.autohaus-creuzer.de/ Citovat
Cardaaa Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 jojo ja mám taky na autě Stockhammer Design ... a auto mám z německýho Peugeotu, serviska- servis Stockhammer, první majitel Edmund Stockhammer:D Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 jo já tam mám autohause Erner nebo tak nějak, a nejni to ani samolepka, je to nastříkaný, volové... Citovat
RadeU Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 OOOhhhh,díky, to první bude ono!! aspoň vím co to znamená :D:D:D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Já mám auto též z německa, první majitel taky nějakej herlajn a moje 306ka má na zadku taky nějakou samolepku alá \"Müller & Wernecke Kraftfahrzeuge\" Typuju nějakej německej autosalon Citovat
RadeU Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Jn,asi to bude jako rodinný znamínko od maminy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.