Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový problém,že jsem zavadil o páčku přepínání blinkrů a světel pod volantem a od té doby mi fungují mlhovky a funkce denní svícení pouze při poloze páčky směrovky vlevo čili páčka dole.Jakmile vrátím páčku do polohy \"uprostřed\"toto ještě trvá asi 2 sekundy a pak světla naštěstí svítí dál ale i s nimi taky celá přístrojovka bez mlhovek.Nevíte prosím někdo co s tím?Díky.

Odesláno

Zřejmě se ulomil kontakt v páčce ,ty páčky nejsou konstrukčně moc dořešené,kontakty chodí pl plošném spoji což je dost out je to za chvíli vypálené a opravovat bývá dost nereálné.Vidím to tak na výměnu celého kompletu páček :myslim

Ale kdyby si náhodou páčky potřeboval mám z havarované 307 2,0 HDI combi 2003 ve velice slušném stavu,bylo v plné výbavě tak páčky mají veškeré potřebné funkce.Když tak potom napiš na SZ jak si dopadl :super

Původně zaslal: Valos

Mám takový problém,že jsem zavadil o páčku přepínání blinkrů a světel pod volantem a od té doby mi fungují mlhovky a funkce denní svícení pouze při poloze páčky směrovky vlevo čili páčka dole.Jakmile vrátím páčku do polohy \"uprostřed\"toto ještě trvá asi 2 sekundy a pak světla naštěstí svítí dál ale i s nimi taky celá přístrojovka bez mlhovek.Nevíte prosím někdo co s tím?Díky.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj všem,jsem tu zase po delší době.Chci moc poděkovat uživateli s nickem shark734 za perfektní návod na demontáž páček pod volantem.Díky moc!Páčky jsem vymontoval a nechal si je opravit a zase fungují bezvadně. Zdar!

• O 11 měsíců později...
Odesláno

je tam jinej kolicek ulozeny v pouzdre a ten uz urcite neblbne.Jedine co tam blbne je takova soupatka s dvema kontakty co jezdi po plosnych spojich a to se asi casem vydre a pak to zlobi....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...