Valos Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Mám takový problém,že jsem zavadil o páčku přepínání blinkrů a světel pod volantem a od té doby mi fungují mlhovky a funkce denní svícení pouze při poloze páčky směrovky vlevo čili páčka dole.Jakmile vrátím páčku do polohy \"uprostřed\"toto ještě trvá asi 2 sekundy a pak světla naštěstí svítí dál ale i s nimi taky celá přístrojovka bez mlhovek.Nevíte prosím někdo co s tím?Díky. Citovat
Hruška 307 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Zřejmě se ulomil kontakt v páčce ,ty páčky nejsou konstrukčně moc dořešené,kontakty chodí pl plošném spoji což je dost out je to za chvíli vypálené a opravovat bývá dost nereálné.Vidím to tak na výměnu celého kompletu páček Ale kdyby si náhodou páčky potřeboval mám z havarované 307 2,0 HDI combi 2003 ve velice slušném stavu,bylo v plné výbavě tak páčky mají veškeré potřebné funkce.Když tak potom napiš na SZ jak si dopadl Původně zaslal: Valos Mám takový problém,že jsem zavadil o páčku přepínání blinkrů a světel pod volantem a od té doby mi fungují mlhovky a funkce denní svícení pouze při poloze páčky směrovky vlevo čili páčka dole.Jakmile vrátím páčku do polohy \"uprostřed\"toto ještě trvá asi 2 sekundy a pak světla naštěstí svítí dál ale i s nimi taky celá přístrojovka bez mlhovek.Nevíte prosím někdo co s tím?Díky. Citovat
shark734 Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 ja by som to skusil rozobrat a trosku prihnut tie kontakty...tu je navod ako to rozobrat Citovat
Existujuci Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Myslim ze tu pomoze len vymena.Mna stali nove-324euro aj s pracou. Citovat
Valos Odesláno 28. únor 2011 Autor Odesláno 28. únor 2011 Ahoj všem,jsem tu zase po delší době.Chci moc poděkovat uživateli s nickem shark734 za perfektní návod na demontáž páček pod volantem.Díky moc!Páčky jsem vymontoval a nechal si je opravit a zase fungují bezvadně. Zdar! Citovat
Vasek579 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 ..jeden postreh...kdo ma packy s ESP,tak tam neni ten kolicek jak je tady popsano v navodu... je to uplne jinak.Radeji nerozebirat.. Citovat
Smety Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 A co tam je, když ne tenhle kolíček ? Něco tam snad být musí... Citovat
Vasek579 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 je tam jinej kolicek ulozeny v pouzdre a ten uz urcite neblbne.Jedine co tam blbne je takova soupatka s dvema kontakty co jezdi po plosnych spojich a to se asi casem vydre a pak to zlobi.... Citovat
Vasek579 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 to opravdu nemam a musel bych to jeste jednou rozebrat... do toho se mi opravdu moc nechce.... ale pokud se budu nudit,tak se pokusim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.