Brian Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 ted sem se po par dnech dostal na net a hned mrkam co mas novyho ty sedacky jsou fakt brutalne husty!!! k te cerne to sedi uplne paradne!!! libi se mi to strasne moc!!! Citovat
Dundee Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: NAVY1 ...muselo to byť luxusné vozenie To si piš, že bylo;) A v béžový je to auto pak úplně jiný Citovat
NAVY1 Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: NAVY1 ...muselo to byť luxusné vozenie To si piš, že bylo;) A v béžový je to auto pak úplně jiný nejaká osobná skúsenosť? v podpise nič nevidím neni béžová trochu nepraktická? interier určite. ale videl som nedávno na nete taku istu čiernu s bordo kožou a to bola pecka.. Citovat
Dundee Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Osobní pětiletá zkušenost- v podpise mám 405 STDT, což je turbonaftová verze STi;) A v tý béžový to vypadalo úplně jinak (líp) a navíc i špína a mastnota šla ze sedaček mokrým hadrem:D Citovat
čakom Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 kuže je kuže tak jsem sehnal ty fotky kamnošove ex 405 Citovat
NAVY1 Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 mi16: jj, bola to amerika čakom: vyzera moc zaujimavo, ako skončila? sla do sveta? Citovat
NAVY1 Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 tak som sa rozhodol hodit tu moju zahladenu masku do laku, a spolu s nou aj spätne zrkadla. a pri tej príležitosti som dal ešte prelakovat kapotu, strechu, zadne čelo a vodičove dvere nech mi maju tuponi zas čo odrat.. maska všetko vo farbe len tak Citovat
pipistrel Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 a to uz vcera ked som ta stretol si mal vsetko tak? som si ani nevsimol na rychlo Citovat
NAVY1 Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 jj, chalani dik, som rád že sa páči ale chválou trochu šetrite, foto je jedna vec realita druha. Viete ako sa hovorí - čím dalej tým krajšie, čím bližsie tým... roboty je stále jak na kostole. Inak toto auto neni žiadna leštenka, mam to na každodenné jazdenie a užívanie, kufor uplne vyhádzaný - pracovná uprava:) Ale vozím sa v nom tak sa snazím nech trochu vyzerá k svetu, podla mojho vkusu. A dost sa tak na nou učím a zberám skusenosti, a ked s ním skončím kupim zas o kus novsie a drahšie a ideme dalej Citovat
NAVY1 Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 pipistrel: ano, to už som bol v laku a akurát som zas raz pádil na umyvárku - len pár krát do týždna inak dnes si si možno všimol novinu, hmlovky do biela. A uz ma prestan prenasledovat, začína ma boliet ruka z toho zdravenia Citovat
pipistrel Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 poznas to. nahoda je blbec keby sa chceme stretnut tak sa nam nepodari. a na ruku sa nestazuj ved mas dve :super:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.