Brian Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 jj jak das jeste zadek kousek niz tak to bude paraaada!!! Citovat
NAVY1 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 néé, šipka né. pekne dole a pekne rovno, tak sa mi to páči. dúfam že sa mi to podarí, aj ked presne 1:1 to asi nebude, necháme sa prekvapiť. brian: ty ako plánuješ ten podvozok a jak na to teraz si? myslím, že som zachytil niečo ako \"štelovák\" a \"306\"... [upravil dne 4/6/10 NAVY1] Citovat
Brian Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 ja toho mam ted rozjetyho vic nevim co driv setril sem na podvozek asi vyzkousim ten stelovak na 306 ale porad nevim jestli jsou stejny zadni tlumice ale ted se naskytl interier z T16 kuze+alcantra takze penize padnou ted na to a jeste delam druhej motor takze je toho dost podvozek musi zatim pockat:D Citovat
NAVY1 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 no, pekne to máš rozbehnuté, držím palce. polokožu závidím ja som pred časom mohol mat kožu za dobrý peniaz ale než som sa rozhýbal už bola preč, a tedy som ešte nevedel kam až to s autom budem chciet dotiahnuť.. Citovat
agresssor Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Ty kola sou opravdu nadherny:mrk:mrk:mrk:mrk:super Citovat
NAVY1 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 jj, pred dvoma mesiacmi som z nich bol tiež ešte nadržaný, teraz intenzívne rozmýšlam nad nejakými čisto čiernymi...uvidím...možno ma prvá pokuta z toho vylieči a pojdu tam dáke 14ky agresssor: inak, na tej tvojej bielej kráske by sa tiež pekne vynímali....možno ich v blízskej dobe hodím do inzercie tak si to ustriehni [upravil dne 4/6/10 NAVY1] Citovat
Kloub Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 prosímtě na co si dát pozor když budu zdělávat ty lišty ze dveří??? o výkendu se na to asi vrhnu Citovat
NAVY1 Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 už si dakde zisťoval či tam máš nejeké tie dierky?? stále neviem aké lišty máš. viem, že u tých širokých ako má mi16 diery sú. ty máš asi také tie tenšie s chrom pásikom hore, že? s tým nemám skúsenosť, ale tipol by som, že sú bez dier, len lepené. neviem. priprav si ten technický benzín a horkovzdušnú pištol na nahrievanie nech sa to lahšie odlepuje, ale opatrne, pozor na lak!! ja by som začal s tou malinkou pri prednom kolese nech vieš čo je pod tým. držím palce a daj vediet jak to šlo. EDIT ...na 100% je to lepené... [upravil dne 3/6/10 NAVY1] Citovat
Kloub Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 díky. taky jsem zjistil že sou lepené potom hodím foto EDIT: tak už sem se na to vrhl. pěkně jsem to nahříval horkovzduškou, šlo to hezky sundávat ALE stejně na karoserii zůstaly kusy těch lepících pásků čím to bylo přichycené. ty hrubší kusy lepících pásků jsem ještě dodatečně nahřál a gumou sem je sloupl ALE stejně zůstaly takové ty jemné zbytky lepidla a já to zaboha to tím technickým benzínem nemůžu smít:fnuk. jako poslední jsem dělal řidičovi dveře a po sundání jsem zjistil že bývalý majtel tu lištu měl přišrubovanou malinkými vruty takže zbyly malé dírečky ale to myslím akorád zakytuju a ještě sem pod tím lemem našel schovanou lišku tak to obrousím najednou..... navy: co s tím zbylím lepidlem:myslim [upravil dne 4/6/10 Kloub] Citovat
NAVY1 Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 ...ja ked som dával lišty z mojeho tak jedna strana bola prilepená sklenárskym silikonom som skoro plakal ked som to dával dole, som mal zodraté brušká na všetkých prstoch:nevim. používal som len tú pištol, benzín a ešte nejaký odstraňovač tmelov-montážnej peny alebo dačo také. a íšlo to len po milimetroch... a to lepidlo-neviem, skús sa popýtat v nejakej predajni farby laky, alebo drogérii. skús nejaký odstraňovač lepidla alebo tmelov, pur peny... možno toluén?? ale najprv si to odškúsaj niekde na karosérii, na skritom mieste či to nebude moc agresivne k laku. neviem čo iné ti poradiť... Citovat
NAVY1 Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 tak cez víkend som nelenil a opäť som trošku popracoval na mojej štyri100petečke...zdemontoval som nárazník a: spojazdnil som klakson, rozpohyboval som konečne vrtule sahary a.... ...a ešte sa mi konečne podarilo dotiahnuť jednu vec do konca... [upravil dne 7/6/10 NAVY1] Citovat
Rejty Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 dobre ty...udelej fotku jen s rozvicenymi obrysovkami:) Citovat
NAVY1 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Rejty dobre ty...udelej fotku jen s rozvicenymi obrysovkami:) njn, ako píšem v úvode, auto je, čo sa výbavy týka, úplná socka tak aj pridanie origo hmloviek poteší. kúpil som nové a pekne som ich tam pripasoval, krajsie nez z výboby Citovat
NAVY1 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 a ešte...mal som poškriabanú tú lištu medzi zadnými svetlami...a namiesto lakovania som sa rozhodol pre karbon foliu 3M [upravil dne 3/9/10 NAVY1] Citovat
oni Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 jako moc pekna 405... jen pokracuj.....:super:super Citovat
Brian Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Pekna prace:potlesk jeste k tem listam zkus odstranovac asfaltu od Sonaxu je to i tady na to sem oddelaval napisy zezadu tak sem to tim striknul chvilku nechal a slo to samo Citovat
NAVY1 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 dík chalani:papa Brian: dík za tip, nabudúce budem o niečo múdrejší Citovat
Brian Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 jo neni zac ja sem to bral kvuli tomu ze to dobre odstranuje asfalt ze dveri a tak a pak sem si precetl ze je to i na tohle vsechno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.