pipistrel Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 helooooou navy. mal by si sa aj tu pochvalit dovolim si dat jedno foto ked som ta stretol pred kaufom Citovat
Slipkont Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 for NAVY1 >> šup sem stím ať se nejenom já pokochám a ať mohu tiše závidět for pipistrel >> jen nevidím na autě samolepku Spoříka ( Kauflan´dáci to určitě znaj ) Citovat
NAVY1 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 no dík, pipi a jeho špíjonážne fota pred kaufom:D, tuším mám \"dejavu\":D inak, bolo to pred Dráčikom a ja som bol v NAYi:D:D Citovat
NAVY1 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 nechcem predbiehat, ale vcera som videl tvoje auti a vypada to zaujimavo a peckovne!!! ...som zvedavy co na nom este vymyslis hehe, dík:D sám som zvedavý.. Citovat
NAVY1 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 leitoxxx1: jj, plecháče mám:super a tú kožu na kapotu ja osobne mám odtialto http://tuning.autodoplnky.cz/potah-kapoty/smid-3009/#currency-EUR alebo ked chceš ušetriť a si šikovný, možeš si ju ušiť aj sám, ako Brian, tiež takú má a je super:super pipistrel: v tom druhom slove ti chýba jedno písmenko, \"V\":D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.