leitoxxx1 Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 hmmm....chcel som tu dat foto skor no nejak dost maturujem s tym forom:roll mi16 kde ma stretavas Citovat
NAVY1 Odesláno 18. prosinec 2010 Autor Odesláno 18. prosinec 2010 snad sa neurazi... http://pokec.azet.sk/leitoxxx1/fotoalbumy/405?i9=56e6e0c2f363#/leitoxxx1/fotoalbumy/405/ft-353388965?i9=56e6e0c2f363 taak ten predok vyzera hodne zaujimavo, tu masku by som chcel... ale co to mas s tym povozkom, chcelo by to dolu... Citovat
leitoxxx1 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 NAVY:po zime ho chcem pustit dole...davam pruziny so 3,5 cm znizenim a zadok tak nejak jak si pustil ty;)...len cas je dost problem...pocuj a ty ked si pustil zadok dole,ked das nieco do kufra alebo ze sadnu traja do zadu nemas to na dorazoch? Citovat
leitoxxx1 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 haha...okko...moj druhy domov:cool: a ty si uz zohnal nejaku 405-tkovu raketu?ci nemas v plane.? Citovat
Brian Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 mi16,leitoxxx1: mozna by to chtelo zalozit si svoje vlakno na pokec a neplnit vlakno NAVY1 Citovat
NAVY1 Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 mi16,leitoxxx1: mozna by to chtelo zalozit si svoje vlakno na pokec a neplnit vlakno NAVY1 tak tazku hlavu si z toho nerobim, tiez som sa par krat niekomu zabudol inym vo vlakne:) ale je prevda, ze koment k teme vidim radsej... leitoxxx1: no kedze tam mam zatial len seriove tlmice tak pri väcsom zatazeni som na dorazoch, ale nemam s ty problem. Isli sme v tom aj piati a plny kufor vystroje a v pohode, ale myslim, ze tuhsie a kratsie tlmice by boli asi vhodnejsie. Inak momentalne sa so štyri100petečkou toho moc nedeje, auticko je na plechoch a stale spinave konecne som narazil na jazdene alu co uz nejaky cas zhanam na zimu ale nez som sa rozhybal boli preč, tak isto som mal vybaveny komplet z MI16 ale chalan sa uz nejaku dobu neozíva tak to bude asi tiez pasé ale necakane sa mi podarilo zohnat nove kolesa na leto:) a za luxusnu cenu aspon jedna dobra sprava.. Citovat
Brian Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 tak nahod foto tech kol nebo to bude prekvapko az na leto???? a jaka velikost? 17? Citovat
leitoxxx1 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 NAVY:tak len ti vyjde vsetko co mas v plane...musime podniknut nejaky 405kovy zraz;) a do zadu sa nechystas dat ciru optiku:?dufam ze ta neodradza to ze sa robia len na novsi model,lebo ja mam taktiez ten starsi model co mas ty a dal som ciru aj do zadu:Dale roboty a pasovania jak na kostole,a hlavne rezania noveho svetla flexou:) Citovat
NAVY1 Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Brian: jj, 17\" , skusal som ich uz aj na aute a vyzera to fakt zaujimavo ale nehame to az na jar.. zhanam este jednu sadu, iny styl, ale zatial nikde nic pre mna.. leito: dik..dufam, ze sa bude darit, mam toho v plane viac, aj tie svetla do zadu..ale najprv chcem poriesit kolesa a aj podvozok, a volaco zahuci aj do udrzby techniky takze svetla az niekedy neskor... ale zaujimalo by ma ako to mas poriesene, hadam sa cez leto na nejakom zraze uvidime. jo a este.. Stastne, Vesele a Pozehnane vsetkym, pre ktorych je auto viac nez len prostriedok z Acka do Becka..a veeela darcekov pre nasich milaašikou Citovat
leitoxxx1 Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 NAVY>pocuj ty ked si pustal dole zadok na kolko cm si dal bubon od blatnika...a nerozmyslas nad silnejsim motorom?...moj pezotik vcera dostal vianocny darcek full koza z Mi16-vyhrievane,zadny naraznik a kridlo:Dnaraznik este musim dolatit tak aby sa co najviac zhodoval s prednym...koza je brutal...su to to tie sportove anatomicke ine ako mas ty z STI.dal by som tu nejake aktualne foto francuza ale ako znizit velkost fotky...? Citovat
Brian Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 NAVY1: tobe taky stastne a vesele! to je skoda uz by sem je chtel videt no budu muset pockat az do jara:D Citovat
NAVY1 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Brian: dakujem, ..uz aby tu ta jar bola, sa nemozem dockat.. leito: tak nad silnejsim motorom rozmyslam stale, len musi byt k nemu aj karoseria, napravy, kolesa, interier...a nemusel by to byt ani peugeot tu vzdialenost bubon-blatnik si uz nepamätam, meral som ju aby som mal obe strany rovnako ale dolezite bolo ako to vyzeralo ked som auto spustil na kolesa a potom steloval dalej. foto upravis v hocijakom programe na kreslenie, alebo zadaj do googlu \'photofiltre\' a nejaky si stiahni, su aj v cestine a gratulujem k tym darcekom pre pezotika, skoda ze mne to nevyslo, no nic, musim hladat dalej.. Citovat
leitoxxx1 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 navy:ako pokracuju upravy 405-tky???a aky by si tam chcel dat motor?benzin,. Citovat
NAVY1 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 leito: kedze je pocasie ake je, s autom sa, okrem jazdenia, toho moc nedeje. momentalne som vo faze zhanania roznych veciciek na auto, inspiracie a rozmyslania.. zatial mozem povedat, ze budu ine kolesa, menene tapeci ma dverach, mam kupenu karbon foliu, rozmyslam, ze vratim na auto to denne LED svietenie,... a dalej uvidim. najviac ma mrzi, ze mi nevysiela kupa tych MI plastou:( a ty ako, interier vymeneny? este k tomu motoru, ten urcite menit nebudem co som pisal o vymene \"motoru\" myslel som na vymenu za nejake uplne ine auto, najradsej za nejake pekne B6 s nejakym silnejsim dieslom...ale to asi este chvilu potrva, tak zatial sa budem hrat so 405kou [upravil dne 6/1/11 11:51 NAVY1] Citovat
leitoxxx1 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 takze tak hej....anoo interier vymeneny je to parada len este tapacir musim potahnut ciernou kozenkou a bude to ok.po zime ho chcem prelakovat komplet,len najprv podvozok dole.chcem take pruziny ake si dal ty...newes o nejakych?...a k zadku:tie torzky si treba poznacit aby padli do draziek ako boli?vybit,nastavit vysku ramien,a nabit torzky do rovnakych drazok ako som ich vybil?ci treba s nimi potocit.?dik;) Citovat
NAVY1 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 oznacit si ich mozes, tym nic nepokazis, torzkou vsak pootocit musis kazdopadne. takze potom ti tie znacky sediet nebudu ale aspon bubes vediet o kolko (zubou) si ju pootocil. ja som nastavil ramena do pozadovanej vysky a torzkou potacal az tam lahucko zapadla (jeden zo zubkou je tusim trosicku väcsi takze zapadne jedine na svoje miesto). inak pruziny budem mat na predaj mozno aj ja, alebo sa daju aj obednat za cca 60-130e inak ked planujes taketo rozne upravy, dufam, ze robis aj nejake fotky, mohol by si si tu potom zalozit vlakno, nech mame co citat a hodnotit Citovat
leitoxxx1 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 dik za info,jasne ze foto bude...inak ak by mal na predaj pruziny som prvy kupujuci...lebo mi ich treba tak ci tak..za kolko? Citovat
NAVY1 Odesláno 6. leden 2011 Autor Odesláno 6. leden 2011 to sa potom dohodne, najprv musim nieco zohnat ja a potom sa vidi.. inak keby si vedel o niecom zaujimavom na 405ku, daj vediet, MI plasty a tak.. Citovat
leitoxxx1 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 viem o prahoch z micka v dobrom stave,ale na lavej strane je zo spodu z neho vylomene ale to nieje problem laminat,sietka a ides,je to cele micko full vybava,ja som si zobral sedacky kridlo aj zadny naraznik,predny tam uz nebol,ale su tam este tie prahy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.