Haryk Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 sem trochu natvrdlej -co to je -inteligentní osvětlení prahů? Citovat
Dundee Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 Můžou to být třeba diody zespod zrcátka, který ti po otevření dveří osvětlí místo u dveří, abys viděl, kam šlapeš. Nebo to je zespodu dveří či v jejich výplni. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 JJ tak to byva ... Napr v Alfe 166 bolo to osvetlenie na spodu dveri, pri otvoreni svietilo celkom jasne na zem ... Bola to celkom paradna vec, hlavne ked si niekde vecer parkoval po dazi, vydel si presne kam stupas ... Citovat
Haryk Odesláno 24. květen 2010 Autor Odesláno 24. květen 2010 jo je to hezký ale já mám ve dveřích tak leda prd a todle mě vypsal kolegáček pežoťáček elton podle VIN- OSVĚTLENÍ PRAHU DVEŘÍ SVĚTLO OSVĚTLENÍ PRAHU ¨INTELIGENTNÍ´tak nevím, inteligentní s toho moc nejsem Citovat
shwaara Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 607 má ve spodní hraně všech dvěří a je to parádní, už mě louže v noci jen tak nepřekvapí Docela jsem si na to zvyk, tak doufám, že to příští auto (jednou) bude mít taky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.