Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

yaakop:

Pokud máš image z nějakého torrentu či pochybných zdrojů, tak bude chyba právě v té image (neúplný soubor) . Co si pamatuju, je to už trochu déle, tak to právě lidi takto zkoušeli a nešlo to nikomu... Pominu to a předpokládám, že je to soubor 2 roky starý, když nejnovější jsou mapy Eastern Europe NW.iso (2009-2010). A za pár dní vyjde 2010-2011. SZ jsi dostal. měj se:papa

Odesláno

už velmi brzy... nicméně nevím co máš za verzi ale loňská 2009/2010 se mi zdá jako velmi podrobná... Pravda je že verze do roku 2009 byly v naší republice hodně málo podrobné... POčítám tedy s nevelkým rozdílem v nových mapách 2010/2011...

Odesláno

tak to asi změnu taky moc nepoznám, mám 2009/2010 :-(

jinak jsem na RT3 jsem navi nerozjel na 100% mapy mi to ukazuje ale když dám navigovat tak se mi neukazuje kde mam odbočit a takové věci (ani nemluví)

Odesláno

pak nemůžeš říkat že nejsou podrobné :-) někde je chyba, možná máš starý software RT3 (nejnovější je 6.63)... mám jak mapy tak nejnovější SW včetně češtiny a českého hlasového navádění...

Odesláno

to už nevím přesně (možná mp3 přehrávání, grafické znázornění při couvání atd.) , ale 6.62 není předposlední verze... vyšla 6.63 build 881 a poté posldní 6.63 build 890.

Odesláno

Zdravím,

změna u nových map 2010-2011 MORAVA

např: Dálnice Hranice- Ostrava ( velký kruháč u AVIONU) chybí... u nových map je

Dálnice Kroměříž- Vyškov- také chybí polovina dálníce

Teď jsem nahrával nové mapy do navigace TOMTOM xl ( vyšly 6.6.) a tyto nové úseky dálnic tam již vyznačeny jsou- v loňských verzích nebyly

Odesláno

Určitě 2010-2011 ? Minulou středu jsem koukal na Navteq a nic nového. Včera jsem tak kouknul a objednal tyto nové 2011 celou evropu.

Pokud už máš opravdu 10-11 , jaký je to Q - kvartál a rok digitalizace pls?

Odesláno
Původně zaslal: bazant

zajimalo by me odkud jsi to objednaval...na www.navteq.com jsou porad jeste stare mapy 2009/2010

zle si pozeral;-) hladaj : European Package - RT3 G2 / RT4 / RT5 12 CD Set v.2010/2011 , takze uz su nove, som zvedavy ci fixli par skaredych veci (nastavim nepouzivanie dialnic a v rakusku ma just a just tlaci len na dialnicu, ked povedla ide cesta...)

Odesláno

Právě proto jsem se ptal. Protože data pro Tomtom jsou Teleatlas a RTx má Navteq.

Na stránkách to muselo přeskočit o víkendu. Já to platil včera kartou , tak jsem zvědav kdy to přijde. Za 27 E poštovného by to mohlo přijít brzy.

Odesláno

Teleatlas (Tomtom) byl vždy rychlejší v digitalizaci, ale taky více chyb. A co mě smolí nejvíc jejích mapreport nereaguje na hlášení chyby. U baraku mám 5 let stejnou chybu.

Navteq pracuje tak s ročním zpožděním, ale líp.

Jsem zvědav co bude nového v 2011. Jestli opravili chybu v popisu cd, doplnili TMC atd.

[upravil dne 27/6/10 Milhaus65]

Odesláno

mapy 2010 -2011:

opět stejné drobné chyby, popis verze cd, TMC, hledání dle PSČ,

2Q - 2009 digitalizace.

zatím co jsem zkoušel hodně dobré pokrytí , okr. město i menší na čísla popisné.

[upravil dne 28/6/10 Milhaus65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...