Budhas Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Zdravím odborníky,mám P306 1.4 r.v. 98 A mám problém s motorem,po nastartování jde motor od poslechu špatně,kolísají otáčky,sem tam má snahu chcípnout. Po \"rozjezdu\",kdy mám v podstatě třičtvrtě plynu se teda líně rozjedu v nízkých otáčkách,pak chci přidat před přeřazením a motor se strašně rozškube a můžu mít pedál na podlaze a auto se prostě nerozjede.Když se teda po nějakém čase doberu devadesátky na pětku,tak pokud mám plyn pořád stejně,tak jede a tahne bez problémů,bez škubání.Ale jak přidám,je konec,začne jakoby vibrovat a nepřidá. Má někdo zkušenosti?Radu? Citovat
dolly1010 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Koukni taky na vzduchovej filt. Zkontroluj jestli nemáš někde v motoru upadlou nebo prodřenou nějakou hadičku. Já měl jednou vypadnou hadičku kousek od toho odvětrávání skříně a už tak býdnej výkon byl ještě nižší. Pak by ještě mohla bejt zasraná klapka Citovat
Brojta Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Mám ten samej motor, nedávno jsem natankoval špatnej benzín, asi míchanej s vodou a začlo to dělat přesně to co popisuješ. Po natankování půl nádrže u jiné pumpy a přidání odstraňovače vody z nádrže se tento problém vyřešil a autí jede jak dřív:roker Citovat
Budhas Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 Tak z ničeho nic to zase jezdí jako drak.Sice na volnoběh to ještě sem tam pocukává,ale pod plynem tahne pěkně.A to jsem jen vyčistil klapku a přetěsnil odvětrávání ventilovýho krytu.Tak já nevím,jestli to bylo tím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.