Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím odborníky,mám P306 1.4 r.v. 98

A mám problém s motorem,po nastartování jde motor od poslechu špatně,kolísají otáčky,sem tam má snahu chcípnout. Po \"rozjezdu\",kdy mám v podstatě třičtvrtě plynu se teda líně rozjedu v nízkých otáčkách,pak chci přidat před přeřazením a motor se strašně rozškube a můžu mít pedál na podlaze a auto se prostě nerozjede.Když se teda po nějakém čase doberu devadesátky na pětku,tak pokud mám plyn pořád stejně,tak jede a tahne bez problémů,bez škubání.Ale jak přidám,je konec,začne jakoby vibrovat a nepřidá.

Má někdo zkušenosti?Radu?

Odesláno

Koukni taky na vzduchovej filt. Zkontroluj jestli nemáš někde v motoru upadlou nebo prodřenou nějakou hadičku. Já měl jednou vypadnou hadičku kousek od toho odvětrávání skříně a už tak býdnej výkon byl ještě nižší.

Pak by ještě mohla bejt zasraná klapka

Odesláno

Mám ten samej motor, nedávno jsem natankoval špatnej benzín, asi míchanej s vodou a začlo to dělat přesně to co popisuješ. Po natankování půl nádrže u jiné pumpy a přidání odstraňovače vody z nádrže se tento problém vyřešil a autí jede jak dřív:roker

Odesláno

Tak z ničeho nic to zase jezdí jako drak.Sice na volnoběh to ještě sem tam pocukává,ale pod plynem tahne pěkně.A to jsem jen vyčistil klapku a přetěsnil odvětrávání ventilovýho krytu.Tak já nevím,jestli to bylo tím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...