Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je pěkná cena. Ale zase do toho drbat, no nevim. Pouvažuji o tom. Aby mne pak nevypakovali se zarukou v Peugeotu. Jak vidím co se můžou vyskytnout za problemy.

Odesláno
Tak to je pěkná cena. Ale zase do toho drbat, no nevim. Pouvažuji o tom. Aby mne pak nevypakovali se zarukou v Peugeotu. Jak vidím co se můžou vyskytnout za problemy.

Nevím, jak je na tom tahle firma, ale třeba v Rachot Nová Paka (autacesky.cz) Ti po zásahu převezmou záruku na části, do kterých zasahovali.

Odesláno

Takže když to schrnu, tak já osobně bych na 3D vlastně pořádně využil jen tu možnost češtiny. Na hudbu mi stačí jen ten MP3 přehrávač.

Když jsme u tý hudby, tak jsem si objednával elektrické nastavení sedaček, kdy mi po objednávce bylo sděleno, stejně jako již někomu z nás, že jen v kůži. Přemýšlel sem, že bych k ušetřeným penízkům přihodil a pořídil si to JBL.:mrk

Odesláno

Přesně jak říká elton. V Peugeotu mě přímo upozornili na to, že nahrání češtiny v záruca, je jedna z častejch možností, na čem lze vypovědět záruku...

Odesláno
Přesně jak říká elton. V Peugeotu mě přímo upozornili na to, že nahrání češtiny v záruca, je jedna z častejch možností, na čem lze vypovědět záruku...

Kde jsi byl v Peugeotu? V Ch. Hradišti?

Odesláno

Tak jediný, kdy mam rád překvapení jsou Vánoce, narozky a svátek. Bez zbytku se klidně obejdu.:D Auto jsem obědnával v České Lípě (bydliště přítelkyně). Ale na tu záruku mě upozornili, když jsem se byl poptat na Mělníku.

Odesláno
Jestli zrovna neprobíhá regenerace fapu:myslim A dělá to od začátku, jezdíš víc po městě, kdy to začlo a jakou naftu tankuješ?

Jazdím viac po meste a tankujem bežnú naftu na OMV alebo Shell. Stáva sa to občas, tak jeden krát za týdeň alebo raz za dva týždne je to náhodné. Navyše po tom dosť cítiť smrad z motorového priestoru (v interiéri nie je cítiť nič, len vonku pod kapotou). Čo to môže byť? Kde by som mal hľadať chybu?

Odesláno

peepee: pokud bych se ja znova rozhodoval, tak po zkusenostech bych volil:

- JBL v kazdem pripade, hraje to velmi dobre (nerikam dokonale, ale fakt velmi slusne)

- na kuzi bych se vykaslal, diky potahum co dohodil Elton. jsou bajecne :) (diky Eltone!)

- pokud bych znova polepoval okna cernou folii, tak opet prosklenou strechu. krasne to prosvetli interier.

- co se tyka navigace, jsem porad na vazkach. mne ta moje prenosna vyhovuje. pravda stridam obcas auta, tak se mi ta prenosna hodi.

ad smrad: obcas kdyz se vyhrabavam ze snehu (jak jsem psal bydlim a parkuju ve svahu, kde se cesta neudrzuje) tak citim nejaky smradek. hlavne kdyz zabira ten protiskluzovy system) co to muze byt? gumy nebo spojka ? :myslim

jeste aby zacali frantici delat 5008 jako ctyrkolku, bral bych hned! :D

Odesláno

Pegot2, může to být regenerace fapu, auto ve městě nemá dost vysoké otáčky a není tak dobře zahřáté. Chce to jednou za čas pořádně protáhnout komín na nějaké delší cestě s vyžšíma otáčkama. Diesel se víc hodí právě na delší cesty mimo město a benzín spíše do města.

Odesláno

jeste aby zacali frantici delat 5008 jako ctyrkolku, bral bych hned! :D

Měl by být hybrid jako čtyřkolka. Jjxing je už na to nadrženej:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...