Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Inu dobrá, rozkaz ten zněl jasně... Hele nedá mi to a musím se podělit, včera jsem se skoro smál až brečel zároveň. Pujčil jsem manželce auto na dojetí domů a sám popošel pěšky abych se prošel. :) A když takhle přijdu před dům, podotýkám, že bydlím v docela obydlené části prahy, tak jsem našel zamčené auto, zamčenou řadičku. Nicméně otevřená okýnka. Samožřejmě, že jsem měl v autě peníze, doklady, notebook.... když se doma ptam co to jako má znamenat...odpověď: Já myslela, že se okýnka při zamčení zavírají samy. :o takže pánové soucítím..... :roker
masakr:myslim
Odesláno
Já to auto prostě miluju....

hele jedna pixla ma 20 kg, ne? je jich tam 30, zhruba. to je 600 kg a navic ty pytle... nu dal jsi mu za usi...:o

No je to jednoduchá matematika, přijelo mi 1400kg zboží. Jednomu zákazníkovi jsem odvezl 600kg, a zbytek druhýmu :)) Takže radši ani nebudu říkat kolik... sedělo to jako víno, ale jelo to plavmo, nedrncalo, jak bentley.

Odesláno

Teda chlapi, když to tady tak čtu, tak se až za nás ženy stydím. Musím podotknout, že mám s naším miláškem najeto cca 10.000 km bez jediného skrábanečku. Musím se pochválit, že jsem docela slušná řidička. Jezdím s ním jen já a pravda je, že už jsem pár žen za volantem vytroubila - no mám mít nervy na to, když paní čeká, až jí dá na kruháči někdo přednost :P? Tak jsem vyzkoušela klakson, no.

Ale teď trochu vážně, nejvíc mě štve ten přední nárazník, protože si musím dávat sakra pozor při parkování čumákem k obrubníku, abych ho zespodu nepoškrábala, stejně ale myslím, že se už stalo. Ale to vám určitě taky :papa.

Jo, a děti mi teda v autě jíst nesmí. Ale jinak jsem za to, že auto má sloužit mně a ne já jemu, že jo. :D

Odesláno
Ale jinak jsem za to, že auto má sloužit mně a ne já jemu, že jo. :D

Moje řeč :potlesk:potlesk:potlesk

Ale abych moc nenadával na svou polovičku - měli byste vidět moje pracovní auto :roker

Po 140 000 km už je otlučený jako píšťala :mad:

(Ale u VW mě to zas tak nemrzí :aut )

[upravil dne 16/6/11 22:23 radek76]

Odesláno

Tak jsem zase vytáhla miláška na výlet do Krkonoš. Začínám zajišťovat, že ta 1,6 je fakt líná, kopečky prostě nebere, byla jsem zvyklá na 96 kW u turbodiesla Sharana a tohle je proti tomu opravdu lenoch. No co se dá dělat, pět let vydrží a pak půjde, pokud to půjde, a vezmeme silnější motor. Jinak ale co se týká komfortu je prostě supéééér.

Odesláno
Tak jsem zase vytáhla miláška na výlet do Krkonoš. Začínám zajišťovat, že ta 1,6 je fakt líná, kopečky prostě nebere, byla jsem zvyklá na 96 kW u turbodiesla Sharana a tohle je proti tomu opravdu lenoch. No co se dá dělat, pět let vydrží a pak půjde, pokud to půjde, a vezmeme silnější motor. Jinak ale co se týká komfortu je prostě supéééér.

Já nevim, jak jsem v tom vezl těch 800kilo tak mi přišlo že to jelo dobře. Ale tovíš, já se svým tenkým bodovým kontem taky jezdim preventivně jak s hnojem :))

Odesláno
:papa Tak já ho mám ještě plné, teda aspoň myslím, normálně jezdím tak 100, protože těch 10 navíc se mi zdá ještě přijatelné a ukecatelné :D. Ale - do kopce si teda vyskakovat nemůžu, při předjíždění si dávám pozor, které auto předjedu, a to se mi tedy se Sharánkem nestávalo, prostě to auto \"jelo\" a ne se couralo. Poučení pro příště, připlatit si za motor. Ale zase, jak už jsem napsala, ten konfort uvnitř je fakt super, to je velký plus. Tak mi nezbylo, než se přizpůsobit, holt nejezdím tak rychle, a šetřím.:)
Odesláno

Jo, manžel něco říkal, že se to dělá, tak uvidíme, jít bysme do toho mohli. Radši se ani nebudu ptát, u koho to dát udělat, když jsi Eltone z Krnova, bohužel to od nás není za rohem. :papa

Odesláno

Ne ne, já to nedělám:D, jinak tady na klubu to dělá několik členů, třeba pp205 nebo Straky007. A k těm to máš relativně kousek:papa

Odesláno

Až to bude reálný, tak to začneme shánět. Jinak dneska jsem nemohla zastrčit novou nabíječku do auta k DVDčkám, až se nakonec zadařilo a 2,5 hodiny byl v autě klid. Ještě jsem měla připojenou navigaci aby hlásila radary, a už jsem si říkala, jestli jsme normální. Dříve nám stačilo rádio a taky se jezdilo :D.

Odesláno

Ale až budeš chtít čipovat, tak ať to dělá někdo kdo se specializuje na PSA. Špatný čip může udělat víc škody než užitku. Jinak naco hlásit radary, máme přece maximální povolenou rychlost:D

Odesláno
:D:papa to máme. Ale před Trutnovem od Jičína jsou ty vesnice tak chytře označený, že jedeš 50 třeba 10 km. Fakt bomba, manžel tam už jednou platil :D. Kdo to tam zná, dá mi za pravdu.
Odesláno
Ale až budeš chtít čipovat, tak ať to dělá někdo kdo se specializuje na PSA. Špatný čip může udělat víc škody než užitku. Jinak naco hlásit radary, máme přece maximální povolenou rychlost:D

Já bych nečipoval. Trošku tím padá záruka. Resp. divil bych se kdyby ne :))

Odesláno

Tak to jo, vyzkoušela jsem 160, potřebovala jsem být z práce rychle doma. Jelo to ale až když jsem to pořádně přišlápla a o spotřebě raději ani nemumluvím. Mám to z práce domů po dálnici se dvěma velkými kopcemi a jedním malým a do kopců se teda pěkně \"zadýchává\". Prostě - poměr kopec a výkon-spotřeba - u mě tak za 3. Asi je to tím, že jsem před tím jezdila se silnějším motorem. Cartmene, tu trasu znáš, když jsi ze 6, jezdím z Ruzyně do Slanýho.

[upravil dne 19/6/11 22:17 cogina]

Odesláno
Tak to jo, vyzkoušela jsem 160, potřebovala jsem být z práce rychle doma. Jelo to ale až když jsem to pořádně přišlápla a o spotřebě raději ani nemumluvím. Mám to z práce domů po dálnici se dvěma velkými kopcemi a jedním malým a do kopců se teda pěkně \"zadýchává\". Prostě - poměr kopec a výkon-spotřeba - u mě tak za 3. Asi je to tím, že jsem před tím jezdila se silnějším motorem. Cartmene, tu trasu znáš, když jsi ze 6, jezdím z Ruzyně do Slanýho.

[upravil dne 19/6/11 22:17 cogina]

Jistě že znam :) Jezdím tamtudy na Chomutov. Je fakt, že když se autu hodně šlape na krk, nebo když to človek honí 150 a vejš, tak žere jak protržený. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...