Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uvidíš na dia. Skuz natankovat nějaký lepší benzín a když tak na srazíku se kluci na to mrknou pořádně. Myslím si, že to bude přechodka a po vymazání to bude ok.

Odesláno

no zrovna jsem to nalil do plna... chvili pred tim, nez se to objevilo, tak to mozna bude i tim benalem... neni to zrovna znackova benzinka. A to vis, vysrany .. .tak jsem to narval po hrdlo:D:D:D:D:D

[upravil dne 16/12/10 20:04 antired]

Odesláno

To jak známej tankoval na jedné takové benzince a najednou jel přískokem a bez jednoho válce. Dal aditivum do benzínu jakési čistící a od té doby tankuje na značkových bezínkách.

Odesláno

snad je to benzinem.... nerad bych ztratil duveru k tak peknemu autu:)

kdyz uz jsme u benzinu, tankujete co?

95 nebo Vpover 95, ci snad nekdo 98?

[upravil dne 16/12/10 20:14 antired]

Odesláno

Musíš jej, výčkat a krmit kvalitní stravou:D Já dávem jen převážně vervu a umývám ručně, vzduch do pneu jen čistej podhorský atd.:D:D:D

Odesláno

tak v servisu ochotne auto napichli hned, a pry vynechani spalovani ci zapalovani neuceneho valce, ci tak nejak. Vymazali a se uvidi. Pry to muze byt palivem tak doporucili dolit nejake aditivum. To nejake kupim :)

Odesláno

jo protahnu, hele ty se dopravujes sam nebo vas tam jede vic jednim autem? A taky jsem zvedav kdo to bude mit nejdal, jestli nedojede nekdo ze slovenska tak sem horky favorit :)

Odesláno

budeš to mít nejdál. Jedu sám v autě, protože ještě budu mít dopoledne v Praze vyřizování a po cestě ještě povezu jednomu členu hagusi. Leda, že by se chtělo Přemovy vyjíždět v šest ráno.:aut

[upravil dne 17/12/10 13:14 elton]

Odesláno
A jak to vypadá s Rnegem? Podařilo se už něco vymyslet?

Na češtině pro RNEG pracujeme, bohužel momentálně nemáme žádný vůz s navigací RNEG a ani Peugeot a Citroen v Ostravě pro nás nemají žádný služební vůz k zapůjčení.

Odesláno
budeš to mít nejdál. Jedu sám v autě, protože ještě budu mít dopoledne v Praze vyřizování a po cestě ještě povezu jednomu členu hagusi. Leda, že by se chtělo Přemovy vyjíždět v šest ráno.:aut

[upravil dne 17/12/10 13:14 elton]

Vyjíždím v 7 ale v Brně mám na půl hodky dia......´

O co jde vlastně?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...