Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na 3D COM jim peču. Navi jsem si dal jen kvůli tomu, že se mi ani trošku nelíbí základní rádio. Ty jejich klasický oranžový displeje mi prostě nesedly. Budu se muset zeptat někoho, kdo má WIP nav.

Tak že radek 76 a antired, jak jste na tom s tim USB??:)

[upravil dne 14/12/10 20:07 PEEPEE]

Odesláno

A jak teda dostaneš svoji hudbu do rádia, když nemš USB? Přece nebudu poslouchat komerční bláboly, kde se po 10-ti písničkách všechno znova opakuje. To sem fakt rozčarovanej. 29 tácu za navigaci připlácet nebudu. Podle mě je to trošku natažený v dnešní době vymakanejch přenosnejch navigací.

Odesláno

Jo táááááák. Tak to si mi udělal velkou radost!!:D To je pak USB v tunelu pro mě zbytečný. A proč sis měl připlatit za 3D, špatný zkušenosti?

Odesláno

Ne ne, zkušenosti výborné, ale ta 3d má hezčí grafiku navi, hard disk na který můžeš nahrát hudbu, můžeš přehrávat filmy na dvd a navíc jde nahrát čeština.

Odesláno

PEEPEE, já mám v tunelu jen obyč audio vstup, ale USB mě nijak neschází. :roker

Navigaci jsem neřešil - jezdím stylem \"nejlepší mapka je stará babka\" :D (radši se kochám pohledem do kraje, než abych zíral na displej :D )

[upravil dne 14/12/10 21:31 radek76]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...