cmelak Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Ahojte, Já mám taky základní rádio s HF Bluetooth. Po prvním spárování ještě na salónu mi při zkoušení rádia začly hrát melodie z mobilu, protože na něm žádnou jinou hudbu nemám... Takže mi to taky funguje. Čuměl jsem na to jak tele na vrata:) Teď když přepínám pod volantem \"zdroj\" hudby, mobil mám vždycky v nabídce. Předpokládám, že na to nemá vliv typ telefonu (já C905). H. Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Při tom množství konfigurací se může stát, že někdo příjde do salónu a řekne \"chci úplně všechno\" a všechno nedostane, protože něco nejde s tímhle a něco s tamtím. Takže nikdo nemůže říct mám plnou palbu:D Citovat
Sagi-5008 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 \"Plnou plabou\" se myslí cena za auto ... ta je plná a palba taková, že by to porazilo vola ... co za to dastaneš je úúúplně jiná hra :D Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 \"Plnou plabou\" ... ta je plná a palba taková, že by to porazilo vola ... /rquote] Řekl jsi to pěkně Citovat
antired Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 antired .. hej, myslim ten priestor medzi sedackou . MUSI to svietit v noci ak mas pustene stretavacie svetla. ja som to namontoval na LAVU stranu ked pozeras zvrchu do kastliku [Edited on 25/10/10 by Speedy5008] [Edited on 25/10/10 by Speedy5008] Super to hnedka tento tyden delam. 1. Kde jsi je kupoval ty diody? 2. A delal jsi to sam? Tu rozborku panelu at se dostanes k nejakemu napajeni? 3. Bral jsi to z svetleni zasuvky na 12V u radici paky? (jestli je teda osvetlena) 4. Barva diod predpokladam oranzova ne? Dik za info. 1. diody v radio amaterovy SILNO svietive 2. jj sam, zacnes od rychlostnej paky, vsetko je na plastove uchyty a tahas to do hora Z CITOM !! 3.12V je zo ziarovky od osvetlenia zapalovacu, tym ze to mam nastavene CISTO na denne svietenie, tak mi to osvetluje kastlik VZDY ked su pustene STRETAVACIE svetla. odber je maly takze pohoda 4. Farba je BIELA, pretoze ina by ti menila farbu svetkych veci v kastliku .. ale skus dat aj inu, mozno to lepsie ukaze Vela ZDARU Kurnik... tak jsem to rozkopal,ledky koupil ale nenamontoval.. nevim asi mam socialku, ja tu zasuvku, zadnou z tech 3 , tedy ani tu co je u radicky podsvetlenou nemam... tak nevi kam to zapojit. Podsviceni stahovani strechy sviti trochu jinak nez jen podle svetel... tak kam? ze by na podsviceni radia? nevite nekdo ktera je to pozice v patici? asi ne....nu neco najdu, spis me zajima proc u me ta zasuvka(speedy hovori zapalovac) nesvjeti:myslim Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Speedy ty máš zapalovač? Já jej nenám a ani mi nic nesvítí Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 tak to som uz uplne vedla. zapalovac nieje predsa na objednavku .. čI ? Ja to mam napajane zo zapalovacu pri rychlostnej pake. To okolo zapalovacu pekne svieti na oranzovo teda aspon mne Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Teda a mě tam nic nesvítí, u řadicí páky mám jen zásuvku. Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Teda a mě tam nic nesvítí, u řadicí páky mám jen zásuvku. skusim zajtra odfotit Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 To nafoť, začínám být už z toho zmatený. Citovat
antired Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 me take nesviti... tu je sice blbe foto, nemam to z druhe strany, ale je videt kousek krytky zasuvky , te zasuvky co neni zapalovac:D Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 To nafoť, začínám být už z toho zmatený. toto je moja verzia auta, ktora sa uz nepredava Citovat
antired Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 tak to som uz uplne vedla. zapalovac nieje predsa na objednavku .. čI ? Ja to mam napajane zo zapalovacu pri rychlostnej pake. To okolo zapalovacu pekne svieti na oranzovo teda aspon mne Ze by v peugeotu vedeli ze sem nekurak, a proto nemam zapalovac??:D:D Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Tak to se u mě spletly, ale ví že v autě nekouřím. Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 v tom linku co som prilozil vyssie, nieje pisany zapalovac, takze FAKT nechapem podla akeho METRIXU to skladaju Citovat
Speedy5008 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 elton .. aj tie tlacitka v pravo dole mam ine, teraz som pozeral tvoje foto. neviem ako funguje to osvetlenie OFF uz som to skusal kombinovat ale tvari sa to ako odpojene Citovat
antired Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 tak ja tam toho mam vic ale to off ne Citovat
elton Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Tak tenhle čudlík tam nemám. Není to noční osvětlení interiéru? Některé 5008my mají jemné osvětlení pod palubovkou a osvětluje za tmy interiér. Citovat
notys71 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Ja tam tohle jemne osvetleni mam s tim paketem viditelnost 3 a tohle tlacitko na vypinani tam taky nemam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.