Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

Tak zítra si jdu pro auto do Opavy, konečně!!!:) Jsem zvědavý na ty ostřikovače světlometů, mám tam zimní packet NA01 (vyhřívané přední sedačky, ..., ostřikovače světlometů) k normálním světlům, tak se nechám překvapit. Doufám, že kluci francouzští nezapoměli... Jen mě mrzí, že auto už bude na zimních kolech, elektronů si užiju až na jaře:( Až opadne první nadšení a trochu ho vyzkouším, podělím se se zkušenostma. Zatím se mějte.

H.

Odesláno

tak jsem narazil na jednu fotecku z letniho golfu, kdy jsem mel na turnaji za partnera Plzensky Peugeot ... na turnaji nam ukazali jak 5008, tak i sportaka :):)

a 5008 se spravnou SPZ :super:super

post-30494-1410961325969_thumb.jpg

Odesláno

elton: Jasan je to ta šedá, byla tam už před týdnem v pátek. David mi říkal, že tam byl ráno někdo z klubu:) Týden se čekalo na značky od leasingovky, proto až zítra... Bohužel budu jezdit s \"A\"čkem, ale co už ne? Hlavně že bude doma:)

Odesláno
elton: Jasan je to ta šedá, byla tam už před týdnem v pátek. David mi říkal, že tam byl ráno někdo z klubu:) Týden se čekalo na značky od leasingovky, proto až zítra... Bohužel budu jezdit s \"A\"čkem, ale co už ne? Hlavně že bude doma:)

cece vy se tu vsichni znate ... hmmm ...

takze jinak gratuliji... a snad dnes usnes ;)

Odesláno

Díky, z té barvy jsem nadšený:) Nečekal jsem, že bude tak hezká a na různém světle \"měňavá\"... Pozdrav vyřídím. Snad se uvidíme na některém dalším srazu...

Odesláno

Ty jo, já nemohl dospat, když mě řekli kdy bude. Ještě, že už to mám za sebou, to čekání. A cmelak, jaká to bude motorizace?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...