Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Antired neriskuj, sám jsem mě 407mu a nedám na ni dopustit. Kdyby to nebyla jen 1,6hdi tak ji mám do dnes;)
vim vim... Nu jsem to riskl...:Dnic du spat. A hej, johnylee...napis jak strikas. At jsme to nefotili zbytecne.
Odesláno
jeste jednou

tak tím je to vyřešené, já ostřikovače nemám a zázrak se u nás nekoná, tahle partie vypadá jinak - fotky jak říkám o víkendu - to co jsem nafotil se nedá použít s ohledem na kvalitu fotek a pro špínu auta...:myslim

Nicméně popisem - já mám tento detail v jednom celistvém kuse a navíc ono středové \"žebro\" je protažené až do toho dílku, kde je vaše hladká plocha tvého výsuvného ostřikovače...

Každopádně o víkendu hodím foto...

Díky za obrázky a za spolupráci - já to mám vyřešené...

jl

Odesláno

tak jsem to cekal, ze ten co to nema tam bude mit celitvy plast. Nu skoda.

Mno ted jsem se ptal na ty ostriky, a klasika, \'nikdy jsme o tom neslyseli\'. Jinak na tazne se mrknou pry to jde snad nejak seridit ty cidla . Tak jsem zvedav. A dekuji za prani. Spalo se mi dobre,a zadne nightmare,jak mi pral prema, se mi nezdaly :D hasich a 407? To asi sugeruje ze ty auta casto hori co?:D

Odesláno

No to schválně jak pojedu do opavy tak se zastavím taky do peugeota, jestli ví o těch odstřikovačích, co mě taky řeknou. Takže oni ani o nich nevěděli?

Odesláno
No to schválně jak pojedu do opavy tak se zastavím taky do peugeota, jestli ví o těch odstřikovačích, co mě taky řeknou. Takže oni ani o nich nevěděli?

nejak to neresili... mluvil jsem ale s clovekem ze servisu takze ten se spis podivil ze to driv nefungovalo aspis vyjadril teorii ze jsem to prehlid. No , hlavne ze to funguje...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...