Sagi-5008 Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Souhlas, taky mi tam ty kabliky nebezpečně trčí. Auto mám z Plzně a hoši mi tam namontovali dopředu na panel dvd přehrávač, od něj vyvedli kabliky dozadu. Taky čekám, kdy to tam holky ukopnou. S úřadem to taky zkusím. Docela ochotně mě tam nechali se prohrabat spz, které tam měli, tak by možná zvládli sehnat tu s pěkným číslem. Citovat
antired Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Sagi, muzes prosim te hodit foto toho panelu s namontovanym prehravacem? Cece to tam mate teda veeelice ochotne uredniky... ti nasi nejsou :-) ale to bude asi tim, ze zasadne chodim mimo uredni dny:D:D:D Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 No to spz jsem taky zkoušel, ale nějak ji nemohli sehnat. A Sagi, máš ty xenony, nebo ne? Citovat
Sagi-5008 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Xenony nemám Fotku se mi nějak za jízdy nedaří dát na web přes telefon. Tak až budu u počítače - pošlu. Podařilo se mi dát fotku na facebook (profil: Roman Ságner / fotky: mobile uploaded). Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Spíše než odstřikovače řeším, jakto že se mě přestal spárovávat telefon přes bluetut. Automaticky se mě spárovával a najednou se nespárovává. Citovat
Sagi-5008 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 :myslim zajímavé, mě to párování taky zrovna teď nefunguje. Asi 10 minut mě tady vyhledává telefony a furt nic A nevím jak mu říci, ať se na to vykašle ... Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 A fungovalo ti to? Mě to fungovalo skvěle a najednou nic, divné. Citovat
JohnyLee Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 ...nějak se toho událo dost - tak v rychlosti budu reagovat na co si vzpomenu... ...s tím ostřikem světel - málokdo mi dostane ven v mrazu od vyhřátého gauče - natož aby mě donutil klečet u nastartovaného motoru a čumět na šajnící světla - mno - dokázali jste to chlapci a výsledek je - želbohu - negativní - nic nevyjíždí, nic neostřikuje - výbavu mám stejnou - alespoň ve smyslu světel a stěračů a packů viditelnost... tak gratuluji šťastlivci, kterému přistál navíc prvek výbavy a přemýšlím, kdy se ozve někdo s xenony, že mu tam ty joudové nedali ostřikovače světel a importér Peugeot se k tomu vyjádřil, že závada je vlastně primární vlastností vozu a jako takovou ji nelze reklamovat... Na servisu bych se moc neptal - aby ti to nepřistálo na faktuře... ...HF BT - nevím, kde je zakopaný pes, ale zatím jediné, co na autě prokazatelně blblo bylo právě HF BT - příště se asi zamyslím nad externím třeba Parotem - mám služební a funguje bez problémů... Ale je fakt, že párovat se zatím páruje bez problémů... ...kde byla na srazu třetí 5008? na fotkách jsem viděl jsem jednu sanitku a jednoho pohřebáka...:D:D K té černé - jezdím kolem jedné vystavené každý den do práce a líbí se mi čim dál víc... Jen nevím, jestli je to samoutnou 5008-ou a nebo tou černou barvou... jo pro pořádek - jsem velkým \"nepříznivcem\" tmavých aut obecně - to víte, bezpečák... Ale tuhle černou bych bral a rád.. Uvidíme, jak dopadne se zaměstnavatelem vyjednávání o příštím služebním voze... SPZ - nejsem chlap závistivá, ale tohle mi fakt hlodá... Taky jsem ji chtěl, taky jsem škemral, ale na úřadě v té naší hornídolní je otáčka RZ asi tisíc za pětiletku a k číslu s kombinací 5008 bylo nedohledně daleko... Takže jsu bez 5008-é RZ a v zášti k celému tomu nespravedlivému světu... Zážitky a závady mojí Zuzky - pomoc, něco mi tu pípá - vždycky to pípně a než se kouknu, tak už na displeji hláška co to bylo není - asi něco s HF.. - Zlatíčko a co jsi dělala než to začalo pípat? - Nejsem přece tele, nic jsem tu nerozbila, co si myslíš, NEDĚLEJ ZE MĚ TRUBKU - ne v klidu, tak jsem to nemyslel, co jsi dělala... CO BYCH DĚLALA, BYLA JSEM NAKOUPIT, ABYSTE NEUMŘELI HLADY, NECHAT TO NA TOBĚ atd. atd. atd. atd.... Víš Broučínku, já si fakt nemyslím, že bys něco provedla, já se chci jen dopracovat k důvodu proč to pípá - NO CO BYCH DĚLALA, NACPALA JSEM JEČÍCÍ DĚTI DO SEDAČEK A PSY DO KUFRU, NAHÁZELA NÁKUP DO AUTA A TEĎ TU VEDU TUHLE DEBATU... Aha, takže psy máme v kufru, takže nákup vepředu - víš co, sundej ten balík vod z předního sedadla, ono to přestane pípat... Jé, no vážně, děkuji, tak pa doma... Závada dvě - teď už je to vážně rozbitý - nefungujou mlhovky a tady je mlha jak v Rákosníčkovi - tak si rozsviť světla a pak mlhovky - ALE JÁ SVÍTÍM!!! - mnnnoooo, asi je to těžko pochopitelné, ale i když svítíš, nemáš rozsvícená světla, prostě jen otoč tim čudlíkem, důvěřuj mi... jé, už to jde, tak pa doma:roll Nebyl by nějaký sraz možné posunout směrem k matičce stověžaté? nejde o kilometry, ale o čas... Já sice kafe nepiji, ale s Vámi bych se překonal... Sliboval jsem, že se stavím, až pojedu na Moravu, jedu příští týden, ale nakonec s takovým časovým tlakem, že nebude čas - mám na jeden den naplánované kontroly v Brně i Ostravě - normálně to dělám dva dny - na jedné pobočce... Nějak nestíháme, nejni čas, nejni čas... Tak zas v dubnu, nebo až si někdo v práci na Moravě přivodí nějaký ten pěkňoučký úrazíček, cho cho cho... jl Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Tak na srazíku byly fakt tři 5008my, dvě bílé(já a Peter) a černá(jjxing). Na jedné fotce jsou dvě bílé, z toho ta moje je schovaná za RCZ a na druhé je moje a jjxing. Jinak s tím pípáním mě taky jednou manželka volala:D a to jsem ji říkal aby si přečetla návod, že se my to nechce vysvětlovat. A tak radši vysvětluji. Citovat
JohnyLee Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 2 elton: ...tak dneska nebo zítra jedu přezout, děsí mi to středeční prý sněžení, tak pak hodím foto - pokud zájem trvá... jl Citovat
antired Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 nestraste s tim HF... me to jede perfektne... sednu a za par vterin je to spojene...tak... tuk tuk tuk:) 2 jonny : co mi ty historky pripominaji:D:D:D:D:D,radej nekomentuji... vyresil jsem to tak ze proste manzelka nejezdi..I kdyz dnes jak vidim si auto \"pujcila\", tak cekam co zas bude:D:D:D Jina dekuji za gratulace, ze jsem stastlivec s ostrikem:D, na nejaky ten srazik si vemu zasobu ostrikovaci kapaliny, asi to bude v pernamenci;)... 2sagi: ksichtknizku nemam takze, pockam jestli to hodis sem Diky moc. 2vsichni: myslite si ze je problem predelat ci pridat na nejake \"netaknachylnekukopnuti\" misto tu zasuvku na 12v vzadu mezi sedadly? Zajima me treba cena, narocnost atd atd, tak kdyby o tom ekdo neco vedel, nahodte .. dikes... Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Teď jsem koukal do jedné 5008my co stála hned vedle moje a koukal jsem, že pod výdechy jak jsou čudlíky na head měla další poličku místo těch čudlíků, divné to jsou kombinace:myslim No prostě dva odkládací prostory nad sebou. Citovat
Sagi-5008 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 2Elton: Fungovalo a už zase funguje Je to jak s Windows - vystoupit nastoupit Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Zjistil jsem, že to bude asi tydliphonem, nějak se rozhodl blbnout. Ale určitě to dám nějak do pořádku. Citovat
antired Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Teď jsem koukal do jedné 5008my co stála hned vedle moje a koukal jsem, že pod výdechy jak jsou čudlíky na head měla další poličku místo těch čudlíků, divné to jsou kombinace:myslim No prostě dva odkládací prostory nad sebou. myslis toto???? to mam ja ale to neni nic zvlastniho... Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Nó jó, tak to je vono, ještě jsem to nikde nevyděl. Ty to tak máš? Citovat
antired Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 jojo ja to mam , to je fotka z meho auta a musim rict ze zaplat panbu, nejdriv mi rekli ze tam bude head , pak ze bohuzel neni, ze mi samo snizi cenu... Tak jsem byl rad ...Head by byla asi 1. vec kterou bych vyradil kdybych mel neco ubrat. A co vic... ta prihradka je teda hodne uzitecna... Pro me vic nez head... [upravil dne 18/10/10 od antired] Citovat
elton Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Ale designově je to takové prázdné Radši head:roker [upravil dne 18/10/10 od elton] [upravil dne 18/10/10 od elton] Citovat
antired Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Ale designově je to takové prázdné Radši head:roker :Dprazne:grr ? he he, ted uz to je narvane bordele... a taky super misto pro ovladac na branu a telefen... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.