Sagi-5008 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Shark ... šedá metla Do Plzne jsem prijel vlakem a z nadrazi me vezli v bilem, ale v tom novem peugeotackem sportaku :-) Taky pekny, ale neco dost jineho nez 5008 Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Já si zrovna v pátek jedu pro toho pěžotáckýho sportáka...... Citovat
Sagi-5008 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Urcite se ozvi, jestli ma panorama strechu, jestli je mozna luzkova uprava, jestli ma treti radu sedadel ... ;):D Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 To vše kromě 3 řady(nevím na co bych ji měl) mám ve 407...takže asi tak.....:P:D Citovat
prochor.cz Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 2 peter68: snad se nepletu, ale když máš WIP BT - kód WLGS - tak je tam poznámka 5 - že v tom případě nebude dodán kód YM01 - WIP Plug - zásuvka USB... neřešil jsem to, asi bych to měl mít také tak, ale nemám co připojovat, tak mi to netrápí, můžu se večer doma kouknout... Takže je pěkně proháníš, jen to nepřežeň, aby si náhodou nepřečetli celý ceník a nenaúčtovali tě to... jl uz to tu zaznelo vicekrat ,ale stale se pise \"snad, asi\" atd... jak tu vyse psal, kopiroval cenik, myslim notys, zakladni radio, wip sound ma jack i usb, druhy stupen wip nav JEN JACK a wipnavi3D to za 50tisic, ci tak nejak, ma opet oboji to jest jack i usb.Jen pro poradek. Jde to hezky z toho ceskeho ceniku vycist... No hezky ne, ale jde to Ahoj, před časem jsem tu též řešil to USB, tak předávám výsledek: Mám Premium a tedy \"základní WIP sound radio\". USB nemám, jen jacka. Po komunikaci s prodejcem je výsledek takový, že dle nich je to ok, že v této \"várce\"(?) to dle importéra je v pořádku. Nabídli mi jen nějaké celkové přemontování v servisu za cca 6 tis Pánovi od prodejce jinak celkem věřim, nemyslim, že by mne chtěl úmyslnně ojebat -- a hnát se mi to dál nechce, na to nemám čas. Takže asi bez USB Jen to píšu, že ať říkají ceníky cokoli, takhle tohle je má konkrétní realita. Citovat
jjxing Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Jen jedno jsem Vám chtěl říci. Už mám najeto skoro 10 000 km a jsem nadšen čím dále více. To jsem fakt nečekal. Kdo nejel, neuvěří. A z čeho jsme myslím nejvíc nadšen, krom dalších výborných vychatávek? Asi z v nitřního hliku, resp. ticha a tím možnosti užívání si JBL zvuku. To je prostě neskutečné. A už si užívám i nezávislého topení Teplo ihned. Citovat
elton Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 No ty žiješ Mám už přes 13000:aut Kdy dáme zase Opavské kavčo? [upravil dne 14/10/10 od elton] Citovat
jjxing Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 To není možné jak ty jsi rychlý, ty snad u toho netu sedíš fuuurrrtttt. To já nemám tolik času, ale teď už se to pracovně trochu uklidňuje. Nicméně to kafe bychom v OPavě mohli zase někdy dát. Citovat
elton Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Tak to spojme všechno dohromady ted v sobotu. ps. Do rána se odpojuji, jdu se nabumbrdlikovat pivem:aut Citovat
jjxing Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 A kdy kde v sobotu? Si i auto umyji Jinak svezení v RCZ mi už u Hrušky nabízeli, ale kdo vyzkouší tak krásný kompromis mezi pohodlím a zábavou jako je 5008 tak ho nic moc potom neláká , co? Spíše se těším na testování hybridu. A pokud to budou montvat i do 5008 tak budu silně uvažovat o změně Citovat
cmelak Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Ahojte, Tak mi dneska volali z Opavy, že můj krasavec je už na salóně O měsíc dříve než byl původní termín!!! Strašně se těším, pojedu se do něj zítra aspoň posadit:) Nedávno se tady řešilo USB k základnímu rádiu a přehrávání .mp3 přímo s flashky. Zkoušel jste to někdo prosím? Funguje to bez problémů anebo naopak? H. Citovat
antired Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 nemam zakladni radio, mam wipnav ale zlousel jel js to z flashky na autosalone na nejake predvadecce. Nu. Hralo to... Jen mi vadilo ze si 2gb mp3jek prohlizim na tri zadkovem displeji... 2 elton... Ja se byl nabumbrlikovat pred chvili... A jinak kdy bude mini sraz nas z severni moravy? nejaky napad? Citovat
antired Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 2sagi: ta fotka v profilu, ci presneji ten avatar, to je real tve auto? Ci jsi to nekde stahl? Jestli tve, toz moc pekne to vypada v te sede. Jeste jsem tu barvu nevidel na zivo... Citovat
elton Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Tak pro severomoraváky, v sobotu(zítra) ve dvě hodiny, jedna fofr slezina v Opavě zase u jezera. OK [upravil dne 15/10/10 od elton] Citovat
Guest peter68 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 to bych se zitra u toho jezera stavil, jedu na slovensko. eltone, kde to presne je? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.