Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
2 peter68: snad se nepletu, ale když máš WIP BT - kód WLGS - tak je tam poznámka 5 - že v tom případě nebude dodán kód YM01 - WIP Plug - zásuvka USB... neřešil jsem to, asi bych to měl mít také tak, ale nemám co připojovat, tak mi to netrápí, můžu se večer doma kouknout...

Takže je pěkně proháníš, jen to nepřežeň, aby si náhodou nepřečetli celý ceník a nenaúčtovali tě to...:D

jl

uz to tu zaznelo vicekrat ,ale stale se pise \"snad, asi\" atd... jak tu vyse psal, kopiroval cenik, myslim notys, zakladni radio, wip sound ma jack i usb, druhy stupen wip nav JEN JACK a wipnavi3D to za 50tisic, ci tak nejak, ma opet oboji to jest jack i usb.Jen pro poradek. Jde to hezky z toho ceskeho ceniku vycist... No hezky ne, ale jde to :D

Ahoj, před časem jsem tu též řešil to USB, tak předávám výsledek:

Mám Premium a tedy \"základní WIP sound radio\". USB nemám, jen jacka. Po komunikaci s prodejcem je výsledek takový, že dle nich je to ok, že v této \"várce\"(?) to dle importéra je v pořádku. Nabídli mi jen nějaké celkové přemontování v servisu za cca 6 tis :(

Pánovi od prodejce jinak celkem věřim, nemyslim, že by mne chtěl úmyslnně ojebat -- a hnát se mi to dál nechce, na to nemám čas.

Takže asi bez USB :(

Jen to píšu, že ať říkají ceníky cokoli, takhle tohle je má konkrétní realita.

Odesláno

Jen jedno jsem Vám chtěl říci. Už mám najeto skoro 10 000 km a jsem nadšen čím dále více. To jsem fakt nečekal. Kdo nejel, neuvěří. A z čeho jsme myslím nejvíc nadšen, krom dalších výborných vychatávek? Asi z v nitřního hliku, resp. ticha a tím možnosti užívání si JBL zvuku. To je prostě neskutečné. A už si užívám i nezávislého topení :D Teplo ihned.

Odesláno

To není možné jak ty jsi rychlý, ty snad u toho netu sedíš fuuurrrtttt. To já nemám tolik času, ale teď už se to pracovně trochu uklidňuje. Nicméně to kafe bychom v OPavě mohli zase někdy dát.

Odesláno

A kdy kde v sobotu? Si i auto umyji :D Jinak svezení v RCZ mi už u Hrušky nabízeli, ale kdo vyzkouší tak krásný kompromis mezi pohodlím a zábavou jako je 5008 tak ho nic moc potom neláká , co? Spíše se těším na testování hybridu. A pokud to budou montvat i do 5008 tak budu silně uvažovat o změně :o

Odesláno

Ahojte,

Tak mi dneska volali z Opavy, že můj krasavec je už na salóně:) O měsíc dříve než byl původní termín!!! Strašně se těším, pojedu se do něj zítra aspoň posadit:)

Nedávno se tady řešilo USB k základnímu rádiu a přehrávání .mp3 přímo s flashky. Zkoušel jste to někdo prosím? Funguje to bez problémů anebo naopak?

H.

Odesláno

nemam zakladni radio, mam wipnav ale zlousel jel js to z flashky na autosalone na nejake predvadecce. Nu. Hralo to... Jen mi vadilo ze si 2gb mp3jek prohlizim na tri zadkovem displeji...

2 elton... Ja se byl nabumbrlikovat pred chvili... A jinak kdy bude mini sraz nas z severni moravy? :) nejaky napad?

Odesláno

2sagi: ta fotka v profilu, ci presneji ten avatar, to je real tve auto? Ci jsi to nekde stahl? Jestli tve, toz moc pekne to vypada v te sede. Jeste jsem tu barvu nevidel na zivo...

Odesláno

Tak pro severomoraváky, v sobotu(zítra) ve dvě hodiny, jedna fofr slezina v Opavě zase u jezera. OK

[upravil dne 15/10/10 od elton]

Odesláno

to bych se zitra u toho jezera stavil, jedu na slovensko. eltone, kde to presne je?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...