Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

axtaak ;) jasne, vysvetlim. ma mi prijit novy ipod nano.

ten ipod najdes zde:

http://www.apple.com/ipodnano/

muj soucasny interier vypada takto:

ipodnanowipsound2origin.jpg

a ten ipod bych chtel zabudovat k tomu displayi:

ipodnanowipsound2after.jpg

[upravil dne 30/9/10 od peter68]

Odesláno

spravna otazka soudruzi. jak ten display posuneme do boku? velice, velice tezko :D:D:D

Odesláno

ale vazne. myslim, ze to pujde, jdu to zitra resit s kontrukterem .... je mozne ze budu muset vyrobit cely celni dil ...

[upravil dne 30/9/10 od peter68]

Odesláno

zaruka zustane, to jsem resil s garancnim technikem jako prvni. bude mne to stat vsechno dohromady nejaky peniz, ale je to moje profese a hobby. nesbiram sportaky v garazi, neholduju slapkam, tak nekde ty praxy utratit musim :D

Odesláno

tak peter, vyrobit to pude...videl js takto udelane dily k nerozeznani od origo... Nu v kazdem pripade myslim zaslouzis cenu nej \'inovatora\' 5008cky na tom foru. Troufam si tvrdit...to cumime co elton? :) smekam a fandim!

Odesláno

Moc nečumím, protože mám rád originál věci v autě. Spíše se mi líbí pěkné kola, potahy a takové věci. Nebo startování na dálku.;)

Odesláno

diky. je fakt, ze se nebojim toho, ze to nepujde vyrobit. nejvic se desim te casti plastu, resp. jeho povrchove upravy, ktera bude videt :myslim

doufam, ze zitra nalezneme nejake reseni. no jsou to kluci sikovni, i kdyz vyrabeji uuplne jine veci. tak mne snad neposlou hned do pr.....e :)

Odesláno

ja mam taky rad original veci :D myslim to vazne :D

jen jsem zaroven applista jiz 18 let a to radio se s tim jabkem moc nekamaradi. a popravde nemam chut jit do alpine nebo harman/kardon reseni za jeste vetsi penize. navic je tam komplikace s palubnim pocitacem, parkovacima senzorama, atakdale, atakdale. proto jsem volil toto reseni. jako mne nejvice vyhovujici po strance ergonomicke.

Odesláno

presne tak, v tom je to kouzlo. pokud by se kazdemu libilo to same, tak jsem bez prace :D je pravda, ze mne jednou klienti privedou k psychickemu zhrouceni, kdyz si zacnou vymyslet ....

Odesláno

to all: kluci, mozna mi muzete nekdo pomoci. nevite zda exituje zaslepka 1DIN pro toto klasicke radio? at uz z peugeotu nebo citronu? hlavne by mela byt mirne \"vypoukla\". zjednodusilo by mi to konstrukci ....

Odesláno

2 peter68: jóóó, chlapče, s tím ti nepomůžu, neb jsi právě přestal mluvit jazykem mého kmene a já ni netuším, co vlastně chceš... :( Teda - jen mlhavě tuším... A co nevím, na to se zeptám - vznesl jsem dotaz mému prodejci - uvidíme s čím přijde...

jl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...