Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to ti nezavidim ty problemy a hned ze startu... s tou kapalinou mi to udelalo taky, vytahli mi kablik od cidla, aby se zjistilo jestli je to cidlem ci nekde dal, kabej, nejaky spoj atd atd... hlasilo to i tak sem tam, ze je nizky stav chlad. kapaliny, ac bylo cidlo odpojeno. Nakonec se to spravilo samo, tak jsem kabl zapojil a od te doby jiz 4Ttis. v pohode.

s tou bilou mas pravdu, take jsem nad ni vahal.... na jedru stranu kapanek lituji, ale zase bylo bych jich uz tu asi moc. jak to tak sleduji... :D

preji at to brzy vychytas ja at slouzi uz jen dobre!!!

2elton: jak bylo na srazu? byl jsi tam s 5008 sam? ja si vzal volno, nahazel spacaky do auta uz ve ct, a nakonec jsem byl marod... tak bohuzel jsem nemoh dojet... Kdy bude nejake priste???

[upravil dne 23/9/10 od antired]

[upravil dne 23/9/10 od antired]

Odesláno

Neblbněte všichni s bílou, bude to pak nuda. Jinak Peter nezávidm ti, asi bych po nich řval jak tur. Nové auto a hned problémy. Zatím po 12000km žádné problémy nemám, ťuk ťuk. Jediný problém byl na srazu, kde strašilo, viz: ,ale to se nakonec vyjasnilo:D

Odesláno

nuze, jak jsem slibil, tady jsou fotky me krasavice :D

http://gallery.me.com/bluemedia#100019&bgcolor=black&view=grid

upravoval jsem:

- zrcatka striknuta original bilou perleti

- zbyvajici kus strechy polepen cernou lesklou folii

- falesny difuzor vzadu - matna cerna folie (trochu jsem mel problem s puvodnim \"vanickoidnim\" spodkem)

- cerne okenni folie v 2. a 3. rade a vzadu (jak jsem jiz psal, auto budu pouzivat casto ve \"spaci\" uprave :)

jeste mne ceka prestavba casti displaye radia/pocitace. prijde tam zabudovany novy ipod nano.

Odesláno

dik ;)

zrcatka: ano, je to vec subjektivni. mne se nelibil hlavne ten spodni dil - cerny plast na bilych dverich

Odesláno

ten se dodava k tem svetlym textilnim potahum. a myslim i ke svetle kuzi

Odesláno

udrzba bude mazec! ale s tim pocitam. premyslim i o nejakem vhodnem potahu ...

Odesláno

vypaji moc hezky. nevidim tam ale zadne ceny. na kolik prijdou komplet? teda pro mne jenom 5 sedadel ;)

Odesláno

ajeeej, rimavska sobota, tak to tam zajdem cestou az pojdem domov na vychod :D:D:D a vyberieme matros zo vzornika

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...